1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Suvereporter” on täna peohoos!
“Suvereporter” on täna peohoos!

“Suvereporter” on täna peohoos!

Täna kell 20 kutsub “Suvereporter” kõiki endaga koos hooaja lõpupidu pidama. Kanal 2 uudistemagasin tähistab suvehooaja lõppu ja “Reporteri” kümnenda aastaringi algust! Saate muudavad meeleolukaks ansambel Kõrsikud ja meenutatakse lõbusaid telehetki lähemast ja kaugemast minevikust.

30. augustil 2004 tehti Eestis teleajalugu! Mitmed asjatundjad arvasid, et on mõeldamatu teha tund aega uudistemagasini aga rahva poolehoid näitasid, et just sellist saadet oli oodatud.

Tänane “Suvereporter” on tulvil muusikat ja üllatusi. See on suur telepidu, kus lõunamaises stiilis suverõdult läheb eetrisse peomeeleolus uudistesaade. Hea muusikalise maitse eest vastutab ansambel Kõrsikud, häid ja veel paremaid grillroogasid meisterdab grillikuningas Enn Tobreluts.
Saates meenutatakse lustakaid hetki nii sellest suvest kui ka varasematest aastatest. Kas teie näiteks mäletate, et Allar Levandi sõi sel suvel saate otse-eetris oma mütsi ära?

Sume augustiõhtu hea söögi, sulni muusika, muinastulede ja sõprade seltsis ootab teid juba täna kell 20:00 Kanal 2 ekraanil!

Alates esmaspäevast on uudistemagasin “Reporter” taas eetris kell 19.

Head Uudised GoodNews