1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TALLINN ART WEEK! Sisask laulab kunstinädala avapäeval muusikasse Masingu luule
TALLINN ART WEEK! Sisask laulab kunstinädala avapäeval muusikasse Masingu luule

TALLINN ART WEEK! Sisask laulab kunstinädala avapäeval muusikasse Masingu luule

Siiri SisaskTänavu 11.-18. juunini esmakordselt toimuva kunstinädala Tallinn Art Week avapäeval esineb Vabaduse väljakul lauljatar Siiri Sisask, kes esitab klaveri saatel oma viimase aja muusikat. Muusik ise ütleb, et esitamisele tulevad lood on pärit tema paar nädalat tagasi ilmunud plaadilt “Kuristi kohal”, mis on artistil juba 11. kogumik.

Sügava sisuga lood on Uku Masingu tekstidel, muusika on loonud lauljatar ise ning laulud on sündinud viimase kolme aasta jooksul klaveri taga. Siiri räägib, et nõustus kunstinädalal osalema, sest ka muusika on kunst ja ürituse korraldajaid paelusid just tema viimse plaadi laulud.

Mis puutub teistesse Siiri Sisaski tuntud lugudesse, siis ütleb lauljatar, et repertuaari üle otsustab ta kohapeal. “Kava ma paika ei panegi, kulgen omas muusikas, samas ehedas vormis ja sellises kuues lugudega, nagu olen neid loonud,” tutvustab ta. Siiri lisab, et ta laulab üha enam oma loomingut, ta on ise nii tekstide kui meloodiate autoriks, ja kontserdil saadab ta oma lugusid klaveril ise. “Minu muusika kasvab koos minuga ja on see, kes olen mina praegu,” täpsustab ta.

Siiri Sisask astub publiku ette laupäeval kell 19 Tallinna Vabaduse Väljakul.

Rohkem infot Tallinn Art Week kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews