1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinn International Horse Show 2013 raames esineb Uku Suviste hoopis uues kuues!
Tallinn International Horse Show 2013 raames esineb Uku Suviste hoopis uues kuues!

Tallinn International Horse Show 2013 raames esineb Uku Suviste hoopis uues kuues!

Uku Suviste

Oktoobri esimesel nädalavahetusel kogunevad regiooni parimad ratsanikud ja hobused Tallinnasse Saku Suurhalli ratsaspordifestivalile Tallinn International Horse Show ning Uku Suvistet saab näha sõna otseses mõttes hoopis uues kuues.

Tallinn International Horse Show näol on tegemist ainulaadse ratsashowga Baltimaades, mis pakub midagi kõigile, keda huvitavad hobused ja ratsasport. Lisaks põnevatele takistus- ja koolisõiduvõistlustele ning mitmekülgsele showprogrammile saab tänavusel suursündmusel kaasa elada ka FEI maailmakarika etapile takistussõidus.

Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul on Tallinn International Horse Show 2013 suursündmus kõigi ratsutamisfännide jaoks. „Pakume pealtvaatajatele maailmatasemel sooritusi nii võistlus- kui ka showprogrammis. Seega soovitan need kuupäevad broneerida kõigil, kes oskavad nautida tipptasemel sporti ning kauneid hobuseid,“ ütles Nõmmoja.

Kohe esimese avapäeva õhtul astub Tallinn International Horse Show’l üles paljude neidude lemmik UKU SUVISTE, valmistades sellega üllatuse kõigile hobusõpradele. Mida täpselt areenil näha saab, jääb aga üllatuseks!

Koos Ukuga esinevad Tondi maneeži väikesed ponid ja BC Kalev/Cramo tantsutüdrukud.

Lisainformatsiooni programmi kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews