1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinn Star Weekend – esmakordne ja enneolematu staarideparaad Eestis
Tallinn Star Weekend – esmakordne ja enneolematu staarideparaad Eestis

Tallinn Star Weekend – esmakordne ja enneolematu staarideparaad Eestis

Sir Elton John annab Eestis Tallinn Star Weekend raames Tallinna Lauluväljakul suurkontserdi. Maailma suurimaid muusikastaare Sir Elton John tähistab Eestis oma 40aastase karjääri tipphetki 29. juunil Tallinna Lauluväljakul ning esitusele tulevad legendaarse muusiku kõik parimad lood.

Lauluväljakule püstitatakse Elton Johni kontserdiks nii VIP, Grand-VIP kui erinevate kategooriate istekohad. Samuti on võimalus soetada seisukohti ning soodsaid perepileteid. Kontserdipaika luuakse mitmeid erinevaid restoranide tsoone ning ajaveetmisvõimalusi.

65-aastane Elton John on 250 miljoni müüdud albumiga maailma edukamaid artiste. Ainuüksi kuulus laul “Candle In The Wind” on müünud 33 miljonit koopiat. Johnil on üle 50 Top40-ne hiti ning seitse number üks albumit USAs.

Erakordse artistina on ta esinenud ka erakordsetel sündmustel, k.a Printsess Diana matustel Westminster Abbey’s ning Suurbritannia kuninganna Elizabeth II Teemantjuubeli pidustustel ning legendaarsel Live Aid kontserdil 1985. aastal.

1947. aastal sündinud Reginald Kenneth Dwight, hilisem Elton John alustas klaverimänguga juba kolmeselt. Esimese bändi lõi ta 1964. aastal ning esimene hittsingel sooloartistina (“Your Song”) nägi ilmavalgust 1970. aastal.

1970-ndatel oli Elton John`i popmuusika üks teedrajavamaid. Maailma kuldvaramusse on läinud lood “Rocket Man”, “Crocodile Rock”, “Sorry Seemes To Be The Hardest Word” jpt. 1979. aastal oli just Elton John üks esimesi lääne artiste, kellel lubati esineda NSV Liidus.

Kuldsed 1980-ndad lisasid Elton Johni repertuaari popklassikat nagu “I’m Still Standing”, “Nikita” ja “I Guess Thats Why They Call It The Blues”.

1990-ndate ballaadid “Sacrifice”, “The One” ning Disney kassahitile “The Lion King” kirjutatud “Can You Feel The Love Tonight” tegid ta romantilise popi üheks väljapaistvamaks esitajaks.

28. juunil annab Tallinn Star Weekend raames eksklusiivse kontserdi maailma hiilgavaim tenor José Carreras, kes esitab spetsiaalselt rahvusvahelise staarideparaadi Tallinn Star Weekend jaoks loodud kavas oma kuulsaimad esitused parimatest ooperitest.

Tallinn Star Weekendil esineb ka Eestis armastatud ooperidiiva Annely Peebo. Peebo esineb festivali esimesel päeval samal laval José Carrerasega.

Laululaval toimuvale kontserdile kutsub Annely ka kõiki kaasmaalasi: „José Carreras on olnud läbi aegade klassikalise muusika üks suurkujudest ning võimalus temaga koostööd teha on suur rõõm ja ühtlasi on see ainulaadne, erakordne sündmus Tallinnas. Kutsun kõiki kontserdile!“

Tallinn Star Weekendil esineb ka briti kuulsamaid staare Sophie Ellis-Bextor.

“Murder on the Dancefloor” lauluga maailmas laineid löönud staar esineb festivali teisel päeval, Elton Johni ja kõikide eestlaste südame vallutanud Tõnis Mäega.

Esimesel Tallinn Star Weekend pidulikul päeval avatakse Celebrity Road Red Carpet, kus on kohustuslik dresscode, milleks on õhtukleit ja must ülikond. Celebrity Road Red Carpetile on tulemas nii Eesti kui ka lähisriikide avaliku elu tegelased – presidentidest popstaarideni välja.

Tallinn Star Weekend KAVA

28.06.2013

17.00 Väravad avanevad, restoranid on avatud.
19.00 Avatakse Celebrity Road Red Carpet. NB! Celebrity Road Red Carpet kohustuslik dresscode on õhtukleit ja must ülikond.
20.00 Annely Peebo
21.00 José Carreras
22.30-00.30 Afterparty Lauluväljaku 2. korrusel. Sissepääs üksnes “Celebrity Road” piletitega.

29.06.2013

16:00 Väravad avanevad, restoranid on avatud.
17.00 Avatakse Celebrity Road Red Carpet. NB! Celebrity Road Red Carpet kohustuslik dresscode on õhtukleit ja must ülikond.
17.00 Lavale astub DJ
18.00 Tõnis Mägi & Ultima Thule
19:00 Sophie Ellis-Bextor
20:00 Sir Elton John & The Band
22:30-00:30 Afterparty Lauluväljaku 2.korrusel. Sissepääs üksnes “Celebrity Road” piletitega.

Head Uudised GoodNews