1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tallinna Televisioon teeb otseülekande Aasta Isa 2018 üleandmisest
Tallinna Televisioon teeb otseülekande Aasta Isa 2018 üleandmisest

Tallinna Televisioon teeb otseülekande Aasta Isa 2018 üleandmisest

Tallinna Televisioon teeb pühapäeval kell 11.50 otseülekande Estonia kontserdisaalis toimuvast pidulikust isadepäeva kontserdist, mille käigus kuulutab Eesti Naisliit välja aasta isa. Tiitli annab üle peaminister Jüri Ratas.

“Tallinna Televisioon on uudistes ja erinevates jutusaadetes pööranud palju tähelepanu pereväärtustele ning Eesti iibeprobleemidele. Loodame isadepäeva kontserdi otseülekandega motiveerida Eesti inimesi perekonda looma ja seda koos hoidma,” lausus Tallinna Televisiooni juhatuse liige Revo Raudjärv.

Pidulik kontsert toimub 30. korda, aasta isa valitakse 21. korda. Eelmisel aastal pälvis tiitli Ida-Virumaalt pärit kuue lapse isa Meelis Sibrits. Aasta Isa tiitlile võib kandideerida Eesti kodanik, kelle peres on tublideks inimesteks kasvatatud vähemalt kaks last; isa, kes on pühendunud oma perekonnale, kuid on tunnustatud ja pädev ka oma tööelus ning võtab aktiivselt osa meie ühiskonnaelu edendamisest.

Kontserdil astuvad üles üle-eestiline neidudekoor Leelo, Tartu neidudekoor Kurekell, Tartu Poistekoor ja üle-eestiline tütarlastekoor Ilmalilled.

Head Uudised GoodNews