1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tallinna TVs alustab tegevust Spordiakadeemia
Tallinna TVs alustab tegevust Spordiakadeemia

Tallinna TVs alustab tegevust Spordiakadeemia

Revo Raudjärv
Revo Raudjärv

Spordiakadeemia on Tallinna TV uus telesaade, mis toob stuudiosse spordivaldkonna arvamusliidrid – esimese saate stuudiokülalisteks on Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli, Liikumisaasta 2014 projektijuht Aivo Normak ja Eesti suurimate spordiürituste korraldaja Mati Lilliallik.

Esimene saade on Tallinna TV eetris täna õhtul kell 21.30.

Spordiakadeemia hakkab Tallinna TV eetris olema igal esmaspäeval, algusega kell 21.30.

Spordiakadeemia projektijuhi Revo Raudjärve sõnul on tegemist Eesti ainukese tõelise spordisaatega televisioonis.

„Eestis on internetipõhiseid spordisaateid ja televisioonis on spordiuudiste saateid, ning palju spordiülekandeid, samuti üksikuid spordivõistluste kokkuvõtteid, kuid puudub tõeline spordisaade, kus arutletakse aktuaalsete probleemide üle Eesti spordis. Spordiakadeemia täidab selle tühimiku,“ sõnas Raudjärv.

2014 on Sotchi taliolümpia aasta, ning suvel toimub Brasiilias jalgpalli MM finaalturniir. Samuti on aasta 2014 kuulutatud Eestis liikumisaastaks ja toimub veel palju põnevaid spordisündmusi. Kõik need teemad leiavad kajastust ka saates Spordiakadeemia.

„Loomulikult võtame spordisaadetes luubi alla kõik aktuaalsed teemad nagu stipendiumid, doping, spordi rahastamine, aga ka lähenev Eesti Spordi Kongress, neid teemasid, mis vajavad akadeemilist selgitust ja analüüsimist on palju,“ sõnas Raudjärv.

Head Uudised GoodNews