1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna algas rahvusvaheline elamusterohke turismimess TOUREST 2013
Täna algas rahvusvaheline elamusterohke turismimess TOUREST 2013

Täna algas rahvusvaheline elamusterohke turismimess TOUREST 2013

15. kuni 17.veebruarini kestab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses 22. rahvusvaheline turismimess TOUREST 2013. GoodNews toimetus käis täna messil uudistamas ning julgeb soovitada kõigil võtta teekond hästi korraldatud, huvitavale ja elamusterohkele messile ette. Kindlasti soovitame külastada meie enda kodumaist “Puhka Eestis” halli, kus üllatusi leiab igal sammul. Kohal olid erinevate maakondade esindajad ühtselt oma maakonna eripärasid ja võimalusi tutvustamas.

Silma paistsid ja meelde jäid enim inimliku ning sõbraliku suhtlemisviisi poolest tänasest päevast Estonian Air, GoBus ja Estravel esindajad. Iga esindaja, kellega meil õnnestus vestelda, oli oma ala hästi tundev ja väärika olemisega inimlik inimene.

Mess avatati ametlikult täna. Messi avas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, kes andis ka üle Eesti Turismifirmade Liidu liikmete poolt valitavad Parim Turismiedendaja 2012 ja Parim Turismiobjekt 2012 meeneplaadid. Aasta Turismiedendaja ja Aasta Turismiobjekti tiitli nominente said esitada kõik ETFLi kuuluvad Eesti turismiorganisatsioonid.

2011 aasta parim turismiedendaja oli  Bert Rähni ja 360 kraadi,  2011 aasta parim  turismiobjekt oli Ahhaa keskus.

TOURESTil on esindatud üle 400 firma ja organisatsiooni kokku 25 eri riigist. Esmakordselt osaleb messil Sloveenia, algusest saadik on aga igal messil osalenud Araabia Ühendemiraatidest Dubai. Kõige arvukamalt on esindajaid peale Eesti Lätist ja Türgist. Eksootilisematest sihtkohtadest on esindatud näiteks Lõuna-Aafrika Vabariik, Indoneesia ja Tai.

Juba  kuuendat aastat toimub reisimess kolmes hallis: Peahall, “Puhka Eestis” hall ja lastehall. Peahallis on võimalus tutvuda reisivõimalustega üle maailma ning teiste turismiteenustega Eestis ja mujal. “Puhka Eestis” hallis saab messikülastaja tutvuda parimate pakkumistega puhkuseks ja vaba aja veetmiseks Eestis. Lastehallis pakutakse laupäeval ja pühapäeval tasuta mitmekülgseid arendavaid tegevusi erinevas vanuses lastele ja kohal on kloun ning Pipi.

Messil toimuvad erinevad oksjonid, mängud ja loteriid. Auhindadeks on palju erinevaid üllatusi, sealhulgas ka reise.

Alates 1991. aastast toimuvat TOURESTi korraldab Eesti Turismifirmade Liit.

Head Uudised GoodNews