1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna alustab Kanal 2s Tuuli Roosma saatesari „Meie aasta Hiinas“
Täna alustab Kanal 2s Tuuli Roosma saatesari „Meie aasta Hiinas“

Täna alustab Kanal 2s Tuuli Roosma saatesari „Meie aasta Hiinas“

Täna alustab Kanal 2s Tuuli Roosma saatesari_Meie aasta HiinasTäna kell 19:35 stardib Kanal 2s Tuuli Roosma uhiuus lustlik reisisari „Meie aasta Hiinas“. Sel aastal kutsuvad Tuuli, Arbo ja nende kaksikutest pojad Kristjan ja Andres meid kaasa elama nende pere seiklustele imedemaal Hiinas.

„Hiina on nii põnev koht, et pakkisin loomulikult suure rõõmuga kogu pere kaasa,“ ütles Tuuli Roosma sarja eel. „Hiina reisiks oli raske valmistuda, kuna meie internetimaailmad ei kulge ühiselt. Hiinas ei ole Facebooki, Youtube’i, Google’t, Gmaili. Neil on nende oma vasted. Rääkimata sellest, et nende netimaailm on siiski hiinakeelne, mitte ingliskeelne nagu meil. Nii et suuresti tulime tõesti kohale ja vaatasime, kuidas kujuneb,“ rääkis Roosma.

Teel Hiina põikab perekond korraks läbi Siberist, et näidata Arbo vastvalminud filmi vissarionlastele endile ning vaadata, kuidas vanadel sõpradel läheb. Kuidas elavad nende armsad naabrid Tanja ja Misha, mis on saanud poiste vanast narivoodist ning millises rütmis kulgeb elu, kui maailmalõpp ei osutunud tõeks? On juhtunud mitu suurt ja väikest imet ning pere kaalub, kas mitte tagasi Siberisse kolida. Muuhulgas selgub, et Tuuli ja Arbo on raiutud Viimsesse Testamenti ehk vissarionlaste Piiblisse.

„Meie aasta Hiinas“ on Kanal 2s pühapäeviti kell 19:35.

VAATA VIDEOT!
[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=24933&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews