1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna alustab Morgan Freemani uus dokumentaalsari
Täna alustab Morgan Freemani uus dokumentaalsari

Täna alustab Morgan Freemani uus dokumentaalsari

Täna kell 22.00 linastub National Geographic kanalil Morgan Freemani teise dokumentaalsarja „Meie lugu Morgan Freemaniga“ (The Story of Us With Morgan Freeman) esimene episood.

Me oleme kõik inimesed. Aga miks on meie ühiskond erinevates maailma nurkades nii erinev? Kuidas tsivilisatsioon arenes? Milline on ühiskond tulevikus, kui globaliseerumine ja tehnoloogia pööravad meie elu pea peale? Neile küsimustele otsib Morgan Freeman enda uues kuueosalises sarjas vastuseid.

Ajal, mil maailmas aset leidvad sündmused lahutavad erinevaid kultuuriruume veelgi enam, püüab Freeman sarjas selgitada, millised on need jõud, mis meie ühiskonda koos hoiavad ning toob valguse kätte meie sees peituva ühise inimlikkuse.

Mitmekülgse ja intiimse sarja iga tunniajane episood viib vaatajaid maailma erinevatesse nurkadesse, kus Freeman kohtub erinevatest kultuuridest pärit inimestega, kes õpetavad läbi enda elu kujundanud võimsate lugude leidma sisemist jõudu. Ta uurib inimlikkuse suunanäitajaid – sealhulgas armastust, vabadust, rahu, killustatust ja võimu.

„Vestlemine kolme presidendi, kahe Nobeli auhinna võitjaga ning reisides kõrvalistesse Aafrika ja Kesk-Ameerika piirkondadesse, viis mind uskumatule teekonnale, mõistmaks, kuidas kultuur esineb nii paljudes märkimisväärsetes vormides,“ ütles Morgan Freeman sarja tegemise kohta.

Freeman kohtub sarja jooksul teiste hulgas Rwanda presidendi Paul Kagamega, mustanahaliste liikumise eestvedaja Patrisse Cullorsiga, 43 aastat süütuna üksikvangistuses olnud Albert Woodfoxiga, USA endise Presidendi Bill Clintoniga ning endise sügava uskliku ja praeguse aktivisti Megan Phelps-Roperiga.

„Meie lugu Morgan Freemaniga“ linastub pühapäeval kell 22.00 National Geographic kanalil.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews