1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Eesti tippmodellis” – klaarime arveid, meenutame eredamaid hetki ja ennustame võitjat!
Täna “Eesti tippmodellis” – klaarime arveid, meenutame eredamaid hetki ja ennustame võitjat!

Täna “Eesti tippmodellis” – klaarime arveid, meenutame eredamaid hetki ja ennustame võitjat!

Tippmodell_09_4Enne suurejoonelist finaali saavad tänases “Eesti tippmodelli” erisaates kokku finalistid Sandra, Kristine ja Monika ning teised, saatest juba välja langenud tüdrukud. Klaarime vanu arveid ja meenutame eredamaid hetki. Vaatame, kuidas esikolmik valmistub finaaliks ning millega teised tüdrukud tänaseks tegelevad.

Tänases saates paljastavad neiud kõige teravamate konfliktide tagamaid. Kas kuraasikas lätlanna Kristine ja petlikult malbe Arni on vahepeal suhteid silunud? Arni šokeerib veel tänagi kõiki saates osalenuid oma jahmatavalt nahaalse ja naljakalt naiivse mõttemaailmaga.

Selgitusi jagab ka skandaalseim modellihakatis Grete, kes suutis end meeldejäävaks teha taktitundetu ja lapsiku käitumisega. Üllatava avalduse teeb Sandra, kes oli Grete lahutamatu sõbranna. Kas nende suhted on ka tegelikult sama roosilised, nagu teleekraanilt tundus? Peale modellimaailmas uste avamise tõi saates osalemine suure muutuse ka Sandra eraellu – tal on nüüd uus kallim. Kas Eesti kõmumeedia rõõmuks on sündinud uus kuum paar?

Televaatajatele läks südamesse Võrust kehvadest oludest pärit üksikema Kairi saatus. Kairi avaldab, kas ta on pärast saadet tööd leidnud ja oma elujärge parandanud.

Kohtume uuesti ka Mariaga, kes osales saates raskuste kiuste – Marial on Aspergeri sündroom, mis väljendub käitumis- ja suhtlemisprobleemides. Maria iseäralik hoiak ja käitumine pälvisidki teiste tüdrukute imestavat ja halvustavat tähelepanu kuid ka sel oli põhjus – paraku ei teadnud kaasvõistlejad võtete ajal Maria eripärast.

Tüdrukud räägivad ka üleöö kaela sadanud kuulsuse erinevatest tahkudest – nii meeldivast kui ka ebameeldivast tähelepanust. Igaüks saab ka võimaluse ennustada, kes võiks saada järgmiseks Eesti tippmodelliks.

“Eesti tippmodell” on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast saadet Eesti suurperest – “Jane ja Urmet pluss 10”. “Eesti tippmodell täiega” on Kanal 11 eetris kohe pärast põhisaadet Kanal 2s.

Head Uudised GoodNews