1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Eesti tippmodellis” – modellihakatised panevad end välismaal proovile!
Täna “Eesti tippmodellis” – modellihakatised panevad end välismaal proovile!

Täna “Eesti tippmodellis” – modellihakatised panevad end välismaal proovile!

Tippmodell_08_1Täna algab “Eesti tippmodell” tund aega varem, kell 20:30. Saates ootab tüdrukuid ees sõit Stockholmi, kus neil tuleb endast kustumatu mulje jätta Elite Model Managemendi juhtidele – agentuurile, kes sõlmib modellilepingu saatesarja võitjaga. Hoogu kogub ka Kristine ja Arni tüli. Tundub, et tegu ei ole modellidega vaid lasteaialastega, kelle kasvatajaks on sattunud Liisi Eesmaa.

Hommikul ootab modellimajas tüdrukuid üllatus – neil on kaks tundi aega, et oma asjad pakkida, sest ees ootab ammu oodatud-loodetud välisreis Stockholmi, Elite Model Managemendi kontorisse. See agentuur on kuulsaks teinud supermodellid nagu Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Tiiu Kuik ja paljud teised. Elite sõlmib saate võitjaga modellilepingu ja nii soovivad kõik neiud endast võimalikult head muljet jätta.

Tippmodell_08_2Enne laevaleminekut satub sadamasse tüdrukuid saatma tulnud saatejuht Liisi Eesmaa paraku vahekohtunikuks juhtumile, mis seab mõne tüdruku maine ja professionaalsuse löögi alla. Arni ja Kristine, kes juba eelmises saates tülli pöörasid, on määratud ühte kajutisse ega taha sellega kuidagi leppida. Paraku aga tuleb päris modellimaailmas teinekord konkurentidega korterit jagada ja koos piltigi teha, seega tuleb osata isiklikud emotsioonid tagaplaanile suruda.

Liisi sõnad, et Elite’i peakontor ja ka pood, kus tüdrukud oma esimese väliscastingu läbivad, tuleb tüdrukutel omal käel Stockholmist üles leida, ajab nii mõnegi neiu närvi, sest vähene inglise keele oskus võib sellisel puhul ju lausa saatuslikuks saada. Aja peale tundmatutel tänavatel võidu joostes valdab tüdrukuid paanika.

Järgmisel päeval on modellihakatistel ees Halensi moekaubamaja kataloogi kaanefoto pildistamine. Ka see väljakutse osutub ootamatult keeruliseks, sest selgub, et kataloogimodelliks igaüks ei sobigi – kes ei suuda piisavalt naeratada ja elurõõmu näidata, kes on liiga omapärane või kelle kehakeel liiga puine.

Tüdrukute välisreis tipneb aga plekimõlkimisega, mida mõni ebausklikum neiu peab lausa halvaks endeks…

“Eesti tippmodell” on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast Tuuli Roosma “Saladusi”.

Head Uudised GoodNews