1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna jõuab teleekraanile verivärske „KMD Klubi“ uus osa
Täna jõuab teleekraanile verivärske „KMD Klubi“ uus osa

Täna jõuab teleekraanile verivärske „KMD Klubi“ uus osa

Fotod: Erlend Štaub

Kanal 2 näitab täna humoorika meelelahutussaate „KMD Klubi“ verivärsket showd. Särav naljasaade toob vaatajate ette Eesti näitlejate koorekihi ja kireva valiku lõbusaid sketše.

Täna õhtul kell 20:00 näeme Kanal 2 ekraanil üht kordumatut huumorietendust, kui sketšideks astub lavale ainulaadne koosseis armastatud näitlejate ja koomikutega. „KMD Klubis“ astuvad üles Merle Palmiste, Andres Mähar, Karin Rask, Katariina Tamm, Taavi Teplenkov, Harry Kõrvits, Märt Koik, Mart Toome, Sandra Ashilevi, Lauri Pedaja ja Kristjan Lüüs.

Huumorishow jõuab Kanal 2 ekraanile koostöös rahvusvaheliselt ülimenuka saatega „Comedy Club“, mis on kuulus oma värvikate naljade poolest. Uhket huumori tulevärki on oodata ka tänasest „KMD Klubist“ – head meelelahutust leiavad nii musta huumori austajad kui ka need televaatajad, kes hindavad elust enesest nalju või hoopis üllatavat situatsioonikoomikat.

„KMD Klubi“ juhib alati teravmeelse Indrek Taalmaa. Naljarohket õhtut vürtsitab muusikaga ansambel Swingers, kus täna on solistideks Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar.

“KMD Klubi” avab uksed Kanal 2s juba täna õhtul kell 20.00, kohe pärast „Reporterit“.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews