1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! Kaalusaade alustab 119 kg kaaluva Kristoga
TÄNA! Kaalusaade alustab 119 kg kaaluva Kristoga

TÄNA! Kaalusaade alustab 119 kg kaaluva Kristoga

kristo-1Eesti kõige muhedam kaalusaade alustab uute põnevate osalistega uut hooaega. Kellel õnnestub personaaltreeneri Erik Orgu abiga korralikult kaalust alla võtta, kes aga muutub hoopis raskemaks? Järgmisel kolmapäeval alustab TV3s uus sari „Kallis, sa oled kosunud“, kus kogukad pered võtavad ette teekonna tervislikuma eluviisi suunas. Seekord pole eesmärgiks iga hinna eest võimalikult palju alla võtta, vaid suhtuda protsessi mõnuga.

Kuna üheskoos on eluviisi muutmine märksa hõlpsam kui ihuüksi, siis üksteist toetades asuvadki pered kaalu kaotama ja tervist parandama. Erinevalt sarjast „Tõelised Eesti mehed“ ei aeta seekord taga äärmuslikku kaalukaotust, vaid sihiks on mõnusas tempos kulgev teekond uue ja tervisliku eluviisi poole. Siiski pühendub mõni osaleja eesmärgile täielikult ja kaotab kaalu nii hoogsalt, et senised tuttavad ei tunne teda tänaval enam äragi.

kristo-2

Tänases osas näeme 26-aastast Kristot, kelle stardikaal on 119 kg ning soovkaal 80 kg. Kristo andis üles tema abikaasa Liina, kes on läbinud maovähendusoperatsiooni ning ootab saledamat vormi ka oma mehelt. Kristo töötab transporttöölisena ja veab iga päev raskeid asju. Sellisest füüsilisest koormusest aga ei piisa.

Kaal aina kasvab, samal ajal kui abikaasa kaal kahaneb. Kristo saab treenerilt abi nii toitumisplaani kui treeningkava osas. Lisaks toetavad nõu ja nõuga Tartu geeniteadlased toitumis- ja liikumissoovitustega. Kristo on aga jäärapäine ning ühtegi soovitust kuulda ei võta. Kas selline viis viib sihile? Või õnnestub Kristol saavutada kõikide Eesti kaalusaadete rekord – võtta vähem kui aastaga juurde 10 kg?

VAATA TREILERIT!

„Kallis, sa oled kosunud“ uus hooaeg alustab TV3-s täna kell 20.00 algusega.

Head Uudised GoodNews