1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Kaks kanget Indias” – helikopterkala, kultuurišokk ja Mumbai slummid!
Täna “Kaks kanget Indias” – helikopterkala, kultuurišokk ja Mumbai slummid!

Täna “Kaks kanget Indias” – helikopterkala, kultuurišokk ja Mumbai slummid!

Täna kell 20:30 jätkavad Teet ja Kristjan oma India reisi Kanal 2s. Mehed jätavad seljataha vaikse ja mõnusa Cochini kuurorti ja suunduvad maailma rahvaarvult teise linna Mumbaisse.

Cochini linnas on kangetel matkajatel võimalik lähedalt vaadata üht õige omapärast kalapüügi meetodit, mis on juba üle 700 aasta vana. Nad teevad tutvust ka omapärase isendiga, kel nimeks helikopterkala.

Teet aga otsustab õhtul nautida ehedat India teatrit. Kuid vaatamata selle, et entusiastlik saatejuht on uhkeks kultuurisündmuseks teoreetiliselt kõvasti valmistunud, ootab teda ees tõeline kultuurišokk. Etenduses ei ole ühtki sõna – eneseväljenduseks kasutavad kuus aastat eriala õppinud näitlejad vaid miimikat, tantsu ja laulu. See kõik kokku on aga veidi hirmutav…

Juba järgmisel päeval jätkub meeste seiklus 14 miljoni elanikuga Mumbais, kus nad leiavad, et kesklinnas asuv luksuslik hotell ja nende tuba meenutavad pigem pirukabaari kööki. Mehed külastavad ka hiigelsuurt pesumaja, kus töötab ligikaudu 5 000 inimest, kes käsitsi pesevad päevas 100 000 rõivaeset.

Päev lõppeb aga Mumbai slummi külastusega, kus õhkkond ja inimesed meie reisiselle vastupidiselt ootustele hoopis positiivselt üllatavad.

Lõbus “Kaks kanget Indias” on Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast uut kodumaist naljasaadet “Mis sul viga on?”.

Head Uudised GoodNews