1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Laula mu laulu”: rabavad versioonid Genka lugudest!
Täna “Laula mu laulu”: rabavad versioonid Genka lugudest!

Täna “Laula mu laulu”: rabavad versioonid Genka lugudest!

Foto: Heiki Laan
Foto: Heiki Laan

Täna kell 20:30 algava Kanal 2 saate “Laula mu laulu” õhtu peremees on Genka. Teiste osalejate versioonid tema hip-hop hittidest on pöörasemad ja meeldejäävad kui üheski senises saates. Ees ootab tõeline üllatuste õhtu!

Genka ehk Henry Kõrvits alustas räppmist juba 1996. aastal. Genka kohta võib julgelt öelda, et tegemist on Eesti räp- ja hiphopi-maailma kroonimata kuningaga.

“Laula mu laulu” senistes saadetes on enim kõneainet pakkunud just Genka versioonid teiste osalejate lugudest. Küll muudab ta laulusõnu tundmatuseni, küll teeb viisi ümber. Täna tuleb tal aga endal aukoht lauaotsas sisse võtta ja kuulata, mida teised tema lugudega teinud on. Ja see on lihtsalt uskumatult äge!

Esitlusele tulevad:
TANEL PADAR: Kõik teavad sinust kõike
LENNA KUURMAA: Pankrot
JAAN PEHK: Kukeseen
GETTER JAANI: Legendaarne
HARDI VOLMER Burkina Faso
MARJU LÄNIK: Palju õnne, inimesed

Lisaks peavad “Laula mu laulu” osalejad täna käe valgeks saama ja korvirõngast tabama, sest just korvpall on Genka lemmikhobi. Õhtu saabudes saame aga osa lõbusatest üllatustest ja mõnusast atmosfäärist. Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2s algavas saates “Laula mu laulu”.

Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates “Kuula mu laulu”, kus külalisteks on Genka sõbrad ja lähikondlased.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20027&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews