1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna õhtul esinevad Jaani kirikus Marianne Leibur, Silver Laas ja Raivo Tafenau
Täna õhtul esinevad Jaani kirikus Marianne Leibur, Silver Laas ja Raivo Tafenau

Täna õhtul esinevad Jaani kirikus Marianne Leibur, Silver Laas ja Raivo Tafenau

Täna, 16. detsembril kell 18 algab Jaani kirikus Tallinna linnavolikogu jõulukontsert linnarahvale, kus esinevad Marianne Leibur, Silver Laas, Raivo Tafenau ansambel ja keelpillikvartett. Kontsert on tasuta!

Volikogu esimehe Tiit Teriku sõnul on jõulukontsert kingitus linnarahvale, et jõulude eel saaks kuulata kaunist muusikat ja mõelda kordaläinud aastale. „Soovin, et jõulukuul oleks kõigil mahti unustada argipäeva askeldused. Et meil kõigil oleks aega tunda rõõmu lihtsatest asjadest ja olla rohkem koos oma pere ja lähedastega,“ ütles Terik.

Kontserdil saab kuulda nii jõululaule kui ka lugusid solistide repertuaarist. Marianne Leibur on laulja ja viiuldaja, kes õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia džässmuusika osakonna magistrantuuris, kuid sel õppeaastal täiendab ta end Stockholmi Kuninglikus Muusikakõrgkoolis. Silver Laas on ansambli Traffic solist. Raivo Tafenau on džäss-saksofonist, kes samuti muusikapublikule tutvustamist ei vaja.

Saateansamblis mängivad Joel Remmel, Heikko Remmel, Ramuel Tafenau; keelpillikvarteti koosseis on: Arvo Leibur, Linda-Anette Verte, Ann Mäekivi ja Andres Lend.

Kontserdi korraldab Tallinna linnavolikogu koostöös TAFF Club’iga.

Head Uudised GoodNews