1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 „Suur komöödiaõhtu“ uus hooaeg stardib täna
TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 „Suur komöödiaõhtu“ uus hooaeg stardib täna

TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 „Suur komöödiaõhtu“ uus hooaeg stardib täna

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Täna kell 20:30 stardib Kanal 2 ekraanil menusaate „Suur komöödiaõhtu“ uus hooaeg. Sketšide, lõbusate ülesannete ja uudiste kõrval lükatakse taas käima ka naljategelaste konkurss, mis sel hooajal on veelgi julgem ja ettearvamatum.

Täna alustav „Suur komöödiaõhtu“ toob iga neljapäev Kanal 2 ekraanile täiesti uued sketšid, paroodiad ja ülesanded, mis üllatavad ootamatute ja naljakate lahendustega. „Suures komöödiaõhtus“ astuvad televaatajate ette kevadest tuttavad näitlejad Argo Aadli, Merle Palmiste, Juss Haasma, Kaisa Selde, Tõnis Niinemets, Mirtel Pohla, Mart Müürisepp ja Tiit Sukk. Just trupi omavaheline klapp ja vastastikune huumor annavad „Suurele komöödiaõhtule“ selle hoo, millega saade kevadel ka vaatajate südamed võitis.

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Tänasest läheb käima ka uus naljategelaste konkurss, mis toob Kanal 2 ekraanile täiesti värsked komöödiatähed. „See seltskond on üle ootuste kirju ja kordades rajum, kui eelmine kord. Endalgi on keeruline naeru pidama saada,“ vihjab kevadel Suzi Vesikuna laineid löönud Tõnis Niinemets. Komöödiatähe tiitli peale hakkab võistlema kirev seltskond tegelasi, kes kompavad nii mitmel juhul tegelikkuse ja väljamõeldise piire. Kes neist võtab Herbert Vingult üle komöödiatähe krooni, selgub televaatajate hääletuse tulemusena hooaja lõpus.

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Üllatavaid ülesastumisi toob „Suur komöödiaõhtu“ aga veelgi, sest pea igas saates näeb üles astumas kuulsaid külalisi ning lootust on taaskohtuda ka mõne varasema ekraanilemmikuga. Erandiks pole ka tänane avasaade, kus uudistestuudios võtab koha sisse kevadest tuttav Hispaania hurmur ja näitlejate mängu sekkub Karl-Erik Taukar.

„Suur komöödiaõhtu“ alustab täna kell 20:30, kohe pärast saadet „Meie aasta Austraalias“.

SAATE TREILER!

VAATA KA “SUURE KOMÖÖDIAÕHTU” SÜGISHOOAJA MUUSIKAVIDEOT!

Head Uudised GoodNews