1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna õhtul! Kuidas kukeaastal õnn majja tuua?
Täna õhtul! Kuidas kukeaastal õnn majja tuua?

Täna õhtul! Kuidas kukeaastal õnn majja tuua?

MarilynKerro2Just algas punase tulikuke aasta ja nüüd on õige aeg teada saada, mis meid ees ootab? Maagilisi nõuandeid jagavad täna õhtul TV3 eetris  Marilyn Kerro, šamaan Anu, selgeltnägija Jelena, Ilona Kaldre, Igor Mang, feng shui asjatundjad ning paljud teised. Selgeltnägijate paremik annab nõu, kuidas muuta alanud kukeaasta edukamaks ja õnnelikumaks ning seda nii tööalaselt kui isiklikus elus.

Idamaade kalendri järgi algas 28. jaanuaril punase tulekuke valitsemine, mis vältab seekord pikalt, kuni 15. veebruarini 2018. aastal. Seega on vägagi paslik anda läbi meie tuntuimate selgeltnägijate ning astroloogide ja feng shui spetsialistide konkreetsed juhised ja nõuanded, kuidas kukeaasta enda jaoks õnnelikuks muuta ning milliseid oht vältida.

Saates astuvad üles meie kuulsaimad meediumid eesotsas Marilyn Kerroga, samuti saavad sõna eesti selgeltnägijate tuleproovi võitja šamaan Anu ning teise koha saavutanud Elena Kanda. Põhjaliku analüüsi Idamaa kalendri loomaringile teevad feng shui asjatundijad Janno ja Siret Seeder ning astroloog Igor Mang. Elena Kanda laob aga kaarte tulevasteks kuudeks.

Suur rõhk on ka isiklikul elul – algav aasta pidavat tooma kaasa ohtralt petmisi ja suhete purunemisi, kuid kas ta soosib uue armastuse leidmist? Nõu annavad Marilyn Kerro ja Ilona Kaldre.

„Kuidas kukeaastal õnn majja tuua?“ on eetris juba täna õhtul TV3 kanalil, kell 21.30 algusega.

Treiler!

Head Uudised GoodNews