1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA ÕHTUL! „Naabriplika“ toob Kanal 2 ekraanile tagasi Eesti värvikaima küla tegelased
TÄNA ÕHTUL! „Naabriplika“ toob Kanal 2 ekraanile tagasi Eesti värvikaima küla tegelased

TÄNA ÕHTUL! „Naabriplika“ toob Kanal 2 ekraanile tagasi Eesti värvikaima küla tegelased

Armsad2Esmaspäevad pole midagi nii sinised, sest Kanal 2 menusarjad „Naabriplika“ ja “Köök” tagavad uute osadega hea tuju terveks nädalaks.

Käre peakokk Viktor tuiskas komöödiasarjas „Köök“ Kanal 2 ekraanile juba eelmisel nädalal, sellest nädalast hakkab esmaspäevadesse värvi lisama teinegi kodumaine huumorisari „Naabriplika“. Alustav hooaeg keerab Esnas kõik pea peale ja süüdlast pole vaja kaugelt otsida, sest vallavanema plaanid kasvavad aina suuremaks ja utoopilisemaks. Sekeldused algavad juba „Naabriplika“ avaosas, kui Paavel Koosaar seisab silmitsi probleemiga, et on oma pulma-aastapäeva lihtsalt ära unustanud.

harri1

Värvika vallavanema kõrval naasevad „Naabriplikas“ ekraanile ka kõik teised telelemmikud ja lootuskiir, et Esna külas sel hooajal midagi ei juhtugi, kustub veel enne, kui ta süttidagi jõuab. Juba tänases osas avastavad kirikuõpetaja ja Mihhailova lapsevanema keerulist rolli, Maakler saab Kerepalt kallistamiseks näpunäiteid ja Vesol rakendab bussipeatuse asukate peal häbiteraapiat.

„Naabriplika“ stardib uute osadega Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast „Kodutunnet“

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30972&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews