1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna õhtul on “Suvestuudio” külalisteks Toivo Asmer, Lea Dali Lion, Jesper Parve ja Epp Kärsin
Täna õhtul on “Suvestuudio” külalisteks Toivo Asmer, Lea Dali Lion, Jesper Parve ja Epp Kärsin

Täna õhtul on “Suvestuudio” külalisteks Toivo Asmer, Lea Dali Lion, Jesper Parve ja Epp Kärsin

Tänaõhtune Tallinna Televisiooni saade “Suvestuudio” on vallutanud Kristiine linnaosas asuva Löwenruh` pargi ja külas on inimesed, kelle otsekohesus ja avameelsus on avanud nii mõnegi salajase ukse, kuhu me kas kardame piiluda või vähemalt avalikult seda teha. Nüüd on käes mõnegi salauudise aeg ja esimesena vestleb saatejuht Monika Kuzminaga mees, kes on pidanud ministriametit, olnud tippsportlane ja poliitik, hingega autospordi arendaja ja muusik — selleks meheks on Toivo Asmer!

Teiseks saatekülaliseks on Lea Dali Lion, naine, kelle lauluhääl on eksimatult äratuntav; ürgne, samas ingellik naine, kes on teinud elus kannapöördeid, aga kelle elus üks on kindel – muusika on ja jääb!

Järgmisena astub vaatajate ette meeste eestkõnelejaks nimetatud Jesper Parve, kes on öelnud, et ta soovib selles elus ära elada mitu elu. Mitmes elu tal hetkel käsil on?

Viimaseks stuudiokülaliseks on täna naine, kes kogu hingest usub, et armastus päästab maailma! Muuseas, ta on eesriide tõmmanud ära Eesti inimeste magamistoa ustelt ja seda nii edukalt, et tema koolitused seksuaalteemadel on väga pikalt ette välja müüdud — selleks on seksuaalkäitumise teemade eeskõneleja Epp Kärsin!

Vahepaladena kommenteerib Kevin Renno maailma kalleimat poksimatši ja räägib võitlusspordiakadeemia sügishooaja avamisest, elu musta ja valget poolt näinud kunstnik Nikolai Bleskov õpetab “Suvestuudiot” maalima ja saatetiim õpib ka purjetama.

“Suvestuudio” on eetris täna õhtul kell 20.30 Tallinna Televisioonis!

Head Uudised GoodNews