1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna õhtul toimub Eesti Muusikaauhindade juubeligala
Täna õhtul toimub Eesti Muusikaauhindade juubeligala

Täna õhtul toimub Eesti Muusikaauhindade juubeligala

Fotod: Kalev Lilleorg

Täna õhtul tunnustatakse Saku Suurhallis viimase aasta Eesti parimaid muusikuid ja tähistatakse Eesti Muusikaauhindade 20. juubelit.

„Siin on kõik ettevõetud enneolematult suurelt. Juubeli puhul on püstitatud kõigi aegade kõige suurem lava,” kommenteeris  Karl-Erik Taukar, kes koos Eda-Ines Ettiga tänast õhtut juhib.

Taukar on juba kaks päeva väldanud proovides ka kõiki etteasteid näinud. „Siin on kasutatud selliseid tehnilisi lahendsi, mida ma ei ole kunagi varem muusikaauhindade galadel näinud. Artistidele on antud väga vinged võimalused. Mulle tundub, et nad ka kõik tajuvad seda väga hästi ja saavad aru, kui eriline see on.”

Samuti on tänane õhtujuht veendunud, et sellist suurt show’d tasub vaadata otse-eetrist, sest nii saab kõige vahetuma mulje. „Ma usun, et iga inimene, kes Eesti muusikat kuulab ja soovib olla meie artistidega kursis, ei taha seda sündmust maha magada,” ütles Taukar.

Ühtekokku astub homme õhtul lavale üle 20 artisti: 2 QUICK START, TRAD.ATTACK!, LIIS LEMSALU, MILJARDID,  NOËP, NEXUS, OTT LEPLAND, TANEL PADAR, GENKA, AROP, REKET, BEEBILÕUST, 5MIINUST, JÜRI POOTSMANN, LEXSOUL DANCEMACHINE, LEPATRIINU, PÚR MÚDD, CAATER, JAAGUP KREEM & TAAVI LANGI, RAINER ILD, PEDIGREE. Üllatusi jagub veelgi!

Saku Suurhallis algab kolmetunnine nonstop-programm kl 19.30. Otseülekande algus Kanal 2 kl 20.00.

Head Uudised GoodNews