1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna selgub “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võitja
Täna selgub “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võitja

Täna selgub “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võitja

“Eesti selgeltnägijate tuleproovi” finaali on jõudnud kolm kõige tugevamat selgeltnägijat. Nendeks on teadmanaine Helve, kaartidepanija Anete ning tume nõid Alisa. Rohkearvulise publiku ja žürii ees ootavad finaliste viimased ülipõnevad katsed. Parim viib koju võidukarika ja auhinnaraha 5000 eurot, mille on välja pannud TV3.

Finaali ajal on avatud hääletusliinid, sest hooaja lõppvõitja selgub televaatajate telefonihääletuse tulemusena. Žüriise kuuluvad Mart Sander, Kirsti Timmer, Anu Saagim, Hannes Vanaküla ja eelmise aasta tuleproovi võitja Anu Pahka.

Ka üks varem välja langenud selgeltnägija saab võimaluse finalistidega liituda, kui läbib salapärase “musta hobuse” ülesande. Eestis tehtud selgeltnägijate tuleproovides pole “musta hobuse” voor kunagi varem ühelgi saatest lahkunud nõial õnnestunud.

Pane end proovile ja saad teada, kas Sina lahendad musta hobuse ülesande? Tunneta pildilt, millises karbis on Eesti mängufilmis “Must Alpinist” kasutatud suur mäekristall? Vastust näed õhtul TV3st!

Vaata treilerit!

“Eesti selgeltnägijate tuleproovi” suur finaal toimub täna kell 20.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews