1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna stardib TV3 ekraanil kuldgloobuse võitnud sari „This is us“!
Täna stardib TV3 ekraanil kuldgloobuse võitnud sari „This is us“!

Täna stardib TV3 ekraanil kuldgloobuse võitnud sari „This is us“!

Juba täna õhtul jõuab TV3 ekraanile üks viimaste aastate parimaid sarju, kuldgloobuse võitnud meistriteos „Meie elu“ („This is Us“), mis räägib südamliku ja emotsionaalne loo kolmikutest, nende eluraskustest ja võrratutest vanematest. Osatäitjateks on armastatud Mandy Moore („A Walk to Remember“), Milo Ventimiglia („Heroes“, „Gilmore Girls“), Sterling K. Brown („ American Crime Story“), Chrissy Metz, Justin Hartley jpt.

Rebecca Pearson (Mandy Moore) ootas kolmikuid ning lapsed otsustasid ilmale tulla oma isa Jack Pearsoni (Milo Ventimiglia) 36. sünnipäeval. Rebecca, Jacki ning nende laste Kevini (Justin Hartley), Kate’i (Chrissy Metz) ja Randalli (Sterling K. Brown) elud rulluvad lahti erinevatel aegadel. Rebecca ja Jacki lood keerlevad peamiselt nende abielu algusaja, laste sünni ja keerulise kasvamise ümber. Vaatajad näevad ka, kuidas Kevin, Kate ja Randall täiskasvanuna hakkama saavad ja mida nad on lapsepõlvest kaasa saanud: Kevin jäi lapsena sageli tähelepanuta, Kate maadleb kehakaaluga ning Randall on oma õest-vennast erinev. Tegelaste lood näitavad, millised emotsionaalsed sidemed on pereliikmete vahel.

Pereisa Jacki jaoks pole isaks saamine lihtne, eriti siis, kui ta on sunnitud ühel ajal rõõmustama ühe vastsündinu sünni, kui ka kurvastama teise surma üle, sest selgub, et kolmikutest jäi ellu vaid kaks. Samal ajal aga tuuakse haiglasse hüljatud vastsündinu, kelle noored vanemad otsustavad lapsendada. Jacki ülesandeks on olla pereisa, kelle peale saab iga kell loota. Ema Rebecca peab aga üleöö hakkama saama kolme vastsündinu eest hoolitsemisega ning olema samal ajal armastav naine oma abikaasale. Kas adopteeritud poja bioloogiline isa võib nende ellu hiljem muresid tekitada? Randall on perepoeg, kes on huvitatud oma minevikust. Ta on alati tahtnud teada, kes on tema tõelised vanemad, sest ta on ainuke mustanahaline laps perekonnas. Milliseid takistusi võib oma bioloogilise isaga kohtumine aga kaasa tuua? Peretütre Kate’i unistuseks on kaalust alla võtta. Neiu suurimaks mureks on valida oma armastatu ja kaksikvendade vahel. Kas Kate jätab oma veresugulased, et endale ihaldatud abikaasa leida? Perepoeg Kevin on võluv näitleja, kellel saab aga ühel hetkel tähelepanust küllalt ning ta otsustab loobuda oma tööst ning sukelduda uute võimaluste poole. Teekonnal paremate karjäärivõimaluste poole peab Kevin raskeid otsuseid langetama oma perekonna ja töö vahel.

Head Uudised GoodNews