1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Stereos” – Üllar Saaremäe, Jaanus Rohumaa, Anna Levandi ja Liina Randpere
Täna “Stereos” – Üllar Saaremäe, Jaanus Rohumaa, Anna Levandi ja Liina Randpere

Täna “Stereos” – Üllar Saaremäe, Jaanus Rohumaa, Anna Levandi ja Liina Randpere

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Täna “Stereos” – nooruse ihalemisest ja keskeakriisist räägivad Üllar Saaremäe, Jaanus Rohumaa, Anna Levandi ja Liina Randpere!

Täna kell 20:05 algavas jutusaates “Stereo” räägivad saatekülalised sellest, miks inimesed ei taha väärikalt vananeda ja kas keskeakriis on vaid alfaisaste mure.

Tänases “Stereos” võtavad vananemise teemal sõna kaks mehist meest – lavastajad ning näitlejad Üllar Saaremäe ja Jaanus Rohumaa – ning kaks naiselikku ja säravat naist – uisutreener Anna Levandi ja saatejuht ning treener Liina Randpere.

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Stuudiokülalised räägivad vananemisest, keskeakriisist, enda “tuunimisest” ja suhetest nii meeste kui naiste pilgu läbi. Kas Eesti naine kardab vananeda? Kas isata kasvanud noored naised valivad vanemaid mehi isafiguuri puudumise tõttu või seepärast, et hallid juuksed ja mõned kortsud teevad mehi vastupidiselt naistele atraktiivsemaks? Kas stuudiokülalised on ka ise mõelnud ilulõikuste peale?

Milles väljendub keskeakriis – kas Jaanus Rohumaa ja Üllar Saaremäe uued suhted tulid soovist vahetada vanem “mudel” noorema vastu? Miks majandusliku süsteemi kokku kukkudes tundub, et ka väärtuste süsteem laguneb? Kuidas hoida toimivat suhet?

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud jutusaade “Stereo” on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 20:05

Head Uudised GoodNews