1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Teistmoodi Eestis” – pere kohtub ministriga ja saab teada, mis on Balti kett!
Täna “Teistmoodi Eestis” – pere kohtub ministriga ja saab teada, mis on Balti kett!

Täna “Teistmoodi Eestis” – pere kohtub ministriga ja saab teada, mis on Balti kett!

Teistmoodi Eesti_3Täna kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile eluliselt humoorika “Teistmoodi Eesti” uus osa, milles Emini perekond saab ootamatult võimaluse Eesti põllumajandusministriga ühise peolaua taga mõtteid vahetada.

Uus hommik Viljandis toob Eminile, Annale, Dmitrile ja Nikitale ka uued ülesanded. Kõigepealt tuleb neil end soojalt riidesse panna ja seada sammud Kaitseliidu Sakala malevasse. Seiklusrohkel päeval saab perekond teada, mis on Balti kett, millega Kaitseliit tegeleb ja et Kaitseliidu näol ei ole sugugi tegemist natsistliku liikumisega, nagu arvas pereema Anna.

Kuna üsna pea saabub külla vanaema Linda, tuleb Eminil hankida olulisemad Eesti päevalehed ja end kurssi viia viimaste uudistega. Ajalehtede kaantelt vaatab aga vastu palju tundmatuid nägusid nagu näiteks Ott Lepland ja Koit Toome – tunduvad olevat toredad poisid, aga miks nad ajalehekaasi kaunistavad, seda Emin ei tea.

Õhtul on Emin kutsutud Viljandi Pärimusmuusika Aita, kus toimub linna spordiaasta lõpetamine. Kui ametlik osa läbi, jookseb perekond kokku põllumajandusminister Helir-Valdor Seederiga, kes hea meelega neile oma mõtteid integratsiooniküsimuses jagab.

Eluline eksperimendisaade “Teistmoodi Eesti” on Kanal 2s neljapäeviti kell 20, kohe pärast “Reporterit”.

Head Uudised GoodNews