1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TÄNA VIIMANE VÕIMALUS! JJ-Street Baltic Session annab võimaluse õppida Michael Jacksoni koreograafilt
TÄNA VIIMANE VÕIMALUS! JJ-Street Baltic Session annab võimaluse õppida Michael Jacksoni koreograafilt

TÄNA VIIMANE VÕIMALUS! JJ-Street Baltic Session annab võimaluse õppida Michael Jacksoni koreograafilt

JJ-Street Baltic Session1010. oktoobril saavad tantsuhuvilised uskumatu võimaluse osaliseks – avaneb võimalus õppida uusi oskusi Michael Jacksoni, Mariah Carey’i ning Willow Smithi koreograafide klassidest!

Kunagi varem ei ole Kalevi Spordihallis tantsinud nii legendaarsed tantsijad, kuid JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestival teeb tantsijate unistused teoks. Eestisse saabuvad tõelised professionaalid, kes viivad läbi kaheksa tantsuklassi ning rikastavad osalejate teadmisi suurepäraste nippidega, et arendada enda oskused uuele tasemele.

JJ-Street Baltic Session11Tantsukoolitused on avatud kõigile ning varasem tantsukogemus ei ole määrav, sest igaüks leiab enda jaoks sobiva stiili ja tasemega treeningud. Tantsupere saab olema väga mitmekesine, sest kaasa löövad tantsijad ka välisriikidest.

10. oktoobril saab Kalevi Spordihallis õppida tantsustiile locking, popping, vogue femm, house, hip-hop, vogue ja krump. See on enneolematu võimalus näha kõike oma silmaga ning veeta suurepärane oktoobrikuine reede tantsukingades! Viimane võimalus registreeruda on juba täna!

KONTAKT: Mari Venski, 57405454, mari@jjstreet.ee

Head Uudised GoodNews