1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tanja Mihhailova otsib head inimest, kellele teha jõulukink
Tanja Mihhailova otsib head inimest, kellele teha jõulukink

Tanja Mihhailova otsib head inimest, kellele teha jõulukink

Foto: Tanja Music

Jõuluaeg on andmise aeg ning lauljatar Tanja otsib oma Facebooki lehe kaudu ühte silmapaistvat ja eeskujulikku inimest, kes on andnud oma panuse Eesti ühiskonna paremaks muutmisesse, et teha talle väärtuslik ja praktiline kingitus.

“Mulle meeldib jõuluajal just see andmise faktor, kui ma saan pakkuda Eesti inimestele häid emotsioone näiteks läbi jõulutuuri ja kontsertide,” ütles Tanja, kellele seostub pühade aeg alati positiivsete emotsioonidega. Tanja lisas, et tänavu on uus aasta tema jaoks hoopis teistsuguse ootuse tähe all.

Tanja on üks neist kuulsustest, kes on sotsiaalmeedias teinud üleskutse, et leida inimene, kes on tore, asjalik ja eeskujuks meile kõigile, et teda tänada oma panuse eest ühiskonda kingiga, milleks on Samsungi Galaxy S8 nutitelefon.

“Jagage kindlasti minuga lugusid inimestest, kes mõistavad andmise väärtust ning on meile kõigile inspiratsiooniks ja eeskujuks olla veel parem inimene,” märkis Tanja. Kui tead kedagi, kellel on oma lugu rääkida, siis jaga seda kindlasti Tanja Facebooki postituse all.

Samsung koostöös Eesti tuntud inimestega jagab tänavu Galaxy S8 telefone kingiks tähelepanu ja tunnustust vajavatele inimestele meie endi seast. Igal nädalal liitub kingijagajatega uus avaliku elu tegelane, kellele saab Facebookis vastava postituse all jagada soovitusi inimestest ning nende lugudest, miks just nemad vääriksid tänavu üht vinget nutikingitust. Samuti kutsub Samsung kõiki inimesi üles teisi märkama, neid väikeste kingitustega tunnustama ning sellest sotsiaalmeedias teada andma, kasutades teemaviidet #giftie või võimalust, et teha kink veel personaalsemaks ja graveerida nutikingitusele Samsungi Ülemiste poes mõni armas sõnum.

Tanja üleskutsepostitust, kuhu saab ka omalt poolt kingisaaja soovitusi ja lugusid kirja panna, on leitav tema Facebooki seinalt.

Head Uudised GoodNews