1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tartu Kevadpäevad toovad elamusi ligi 200 sündmusega
Tartu Kevadpäevad toovad elamusi ligi 200 sündmusega

Tartu Kevadpäevad toovad elamusi ligi 200 sündmusega

Tartu Kevadpäevad toovad elamusi ligi 200 sündmusegaTäna saab avapaugu kultuuri- ja meelelahutusfestival Tartu Kevadpäevad 2014, mis kuni 4. maini täidab Tartu linnaruumi ligi 200 sündmusega, mis on viimaste festivaliaastate rekord.

Mitmekülgses kavas on nii kultuuri-, meelealahutus-, haridusteemalisi kui ka spordiüritusi. Festivali seekordne läbiv teema kutsub märkama, kogema ning jagama erinevaid kogemusi.

Suure vaimupuhkusnädala avab Kevadpäevade üks tähtsündmusi Öölaulupidu, mis taaskord toimub Tartu laululaval. „Ka sel aastal oleme laulupeol vägijoogid keelanud ja tahame rõhuda kooslaulmisele ja ühiselamustele,“ rääkis Kevadpäevade projektijuht Katre Kipper.

Nädal jätkub teisipäeval traditsioonilise kastironimise eelvooruga, ekstreemspordivõistlusega Tudengiekstreem ning õhtul luuleõhtuga Luulevabadus.

Festivali mitmekülgne programm saab teoks peakorraldaja Ülikooli Kultuuriklubi ning kaaskorraldajate koostöös. Kevadpäevade suured sõbrad on Tartu linn, Swedbank ja Saku Õlletehas.

Lisateavet kõikide sündmuste kohta, galeriid, registreerimisvormid ja muud leiab Tartu Tudengipäevade ametlikult koduleheküljelt aadressil www.studentdays.ee või www.facebook.com/Studentdays.

VAATA KEVADPÄEVADE REKLAAMKLIPPI!

Head Uudised GoodNews