1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tartu Kontsertkorraldus esitleb! 9. märtsil astuvad naisepäeva puhul Tallinnas üles legendaarsed muusikud
Tartu Kontsertkorraldus esitleb! 9. märtsil astuvad naisepäeva puhul Tallinnas üles legendaarsed muusikud

Tartu Kontsertkorraldus esitleb! 9. märtsil astuvad naisepäeva puhul Tallinnas üles legendaarsed muusikud

Foto: Boris Lehtlaan
Foto: Boris Lehtlaan

9. märts kell 16 annavad Salme Kultuurikeskuses südamliku ning hinge kosutava naistepäeva kontserdi “Kõik roosid ma kingiksin sulle” legendaarsed mehed eesotsas Boris Lehtlaane, Ervin Lillepea ja Mait Maltisega.

Üheskoos astuvad lavale hinnatud ning armastatud muusikud, kelle iseloomustamiseks pole sõnu vaja. Naistest kõnelevate laulude paremikku esitavad Jüri Homenja, Ervin Lillepea, Boris Lehtlaan ja Mait ning Mikko Maltis.

Naisepäeva kontserdil tulevad esitusele vanameister Boris Lehtlaane igihaljad romantilised lauluviisid, mis lähevad otse kuulajate südametesse.

Popmuusik Jüri Homenja, kelle lugu “Klaver” tunnistati eelmisel aastal Moskvas toimunud artistide “jalgpalli MMil” parimaks lauluks, esitab kontserdil oma tuntumaid naistest kõnelevaid palasid.

Ervin Lillepea, kes mängib head tantsumuusikat rockist polkani ja kelle repertuaaris on ka sambad ning tsatsad, toob publikuni samamoodi oma kaunite viiside paremiku.

Samuti esineb koos poja Mikko Maltisega naisepäeva kontserdil Salme Kultuurikeskuses oma romantiliste laulude koorekihiga juba 40 aastat muusikaga tegelenud Mait Maltis, kes koos poegade Jakko ja Mikkoga võistlevad ka “Eesti Laul 2014” II poolfinaalis modernse popipalaga “Elu”.

Kauni vaheajaga ligi kahetunnise kontserdi võlub peene huumoripaelaga võluroosiks kokku humorist Raimo Aas.

Kohapeal võimalik osta artistide heliloomingut.

Piletid on eelmüügist 13 € müügil Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides.

Head Uudised GoodNews