1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tartu Näituste messikeskuses toimuval haridusmessil Intellektika esitleb PÕHJA-TALLINN
Tartu Näituste messikeskuses toimuval haridusmessil Intellektika esitleb PÕHJA-TALLINN

Tartu Näituste messikeskuses toimuval haridusmessil Intellektika esitleb PÕHJA-TALLINN

Põhja-Tallinn

Haridusmess INTELLEKTIKA seab ausse ettevõtliku, haritud ja oskus- liku inimese, kes on huvitatud enese täiendamiseks või uute väljakutsete leidmisest. Mess soovib panustada nii noorte kui ka vanemate tulevikku – parandada hariduse kvaliteedi ning suurendada konkurentsivõimet.

INTELLEKTIKA on koht, kus saavad kokku ideed ja lahendused – messile minnakse otsima ning leidma uut ja intrigeerivat, heitma pilku haridusega seotud tulevikku. Haridusasutustel on suurepärane võimalus tutvustada noortele erinevaid võimalusi edasi õppimiseks ning aidata neil leida just nende soovidele vastav kool ja eriala. Täiendkoolitused aga aitavad uusi erialaseid teadmisi saada. INTELLEKTIKA annab hea võimaluse tutvustada oma haridusalast visiooni vastavas õhkkonnas.

Messil ootab kõiki palju huvitavat: lõbusad võistlused, põnevad seminarid ja debatid, meelelahutuslik show-programm ning palju muudki!

Messi peaesineja on eelmise aasta suurüllataja ja uus tulija Eesti muusikasse – suurt populaarsust kogunud Põhja-Tallinn, kes astub lavale 16. veebruaril kell 15.00.

Mess on avatud
15.-16. veebruar 2013

Reedel, 15. veebruaril kell 10-18
Piletihind: 2€

Laupäeval, 16. veebruaril kell 10-16
Piletihind: kell 10-14 3€
kell 14-16 5€

[iframe src=”http://www.youtube.com/embed/OYDTVepKHg0″]

Head Uudised GoodNews