1. Avaleht
  2. Inimene
  3. TARTU PARIM TEENINDAJA! Tartu parim teenindaja 2016 töötab Swedbankis
TARTU PARIM TEENINDAJA! Tartu parim teenindaja 2016 töötab Swedbankis

TARTU PARIM TEENINDAJA! Tartu parim teenindaja 2016 töötab Swedbankis

Foto: Jane Võsso
Foto: Jane Võsso

Eile selgus Tartu kaubamajas konkursi „Tartu parim teenindaja 2016“ võitja, kelleks on kliendinõustajana Swedbankis töötav Maaria Malin.

Teise koha saavutas Mai Kastemäe (Eva Boutique OÜ klienditeenindaja) ning kolmanda koha Evelin Klaussen (Swedbanki kliendinõustaja).

“Võitja paistis silma oma isiksusega – julge, särav, proaktiivne ja tähelepanelik. Kogu Maaria olek ja kehakeel sisendasid kliendile enesekindlust, et ta on oodatud ja tema probleemile leitakse lahendus,“ kommenteeris žürii esinaine TÜ raamatukogu teenindusosakonna juht Olga Einasto.

Finaalis tuli 14 finalistil teenindada Tartu kaubamaja kodumaailma kliente ning lisaks ka testkliente. Esmakordselt toimus konkursi finaal avalikus ruumis ning žürii oli positiivselt üllatunud, et kaubamaja kliendid suhtusid finalistidesse kui usaldusväärsetesse teenindajatesse.

Tartu parimat teenindajat valitakse alates 2005. a ning sel aastal registreerus konkursile üle 130 osaleja. Veebivoorus tuli lahendada kolm keerulist teenindussituatsiooni ning kaks testi. 14 parimat pääses finaali.

Tartu konkursi esikolmik suundub lõppfinaali 13. aprillil Tallinna hea teeninduse päeval, kus erinevate piirkondade 9 finalisti hulgast valitakse Eesti parim teenindaja 2016.

Tartu linna head teenindust toetavad: Tartu LV ettevõtluse osakond, Gustav Cafe ja Maitseelamused, Vilde tervisekohvik, Kohvik Armastus, Jardin, Tradehouse Ilukaubamaja, My Fitness, Healthy Attidude Fittclub,Lux Express, Juicy OÜ, Jääaja Keskus.

Head Uudised GoodNews