1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Teet Margna ja Kristjan Jõekalda õpivad täna slackline’i trikke
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda õpivad täna slackline’i trikke

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda õpivad täna slackline’i trikke

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ stuudios on täna üles seatud kaks tasakaaluliini, sest Teet Margna ja Kristjan Jõekalda külalisteks on slackline’i meistrid Jaan Roose ja Tauri Vahesaar, kes panevad saatejuhid lindil kõndima.

Eesti trikimeistrid Jaan Roose ja Tauri Vahesaar teevad oma saltode ja slackline’i trikkidega ilma juba laias maailmas – meistritiitlitele lisaks on noormehed astunud üles näiteks ka Hollywoodi suurfilmis „Assassin’s Creed“. Tänases „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates jagavad Jaan ja Tauri oma kogemusi suures meelelahutustööstuses ja räägivad, kui rahule nad ise selle filmiga jäid? Ühtlasi on noormehed stuudiosse kaasa võtnud ka kaks seadet, mille peal täna ka saatejuhid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda oma esimesi katsetusi teevad. Kummal see paremini välja tuleb, selgub juba täna õhtul!

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Veel tänases „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates! Tõnis Niinemets ja Kristjan Jõekalda vahetavad kogemusi aasta meelelahutajatena. Helen Sildna räägib, miks temast ei saanud kunagi klaverimängijat. Andres Dvinjaninov meenutab oma esimesi kogemuse Soomes töötades.

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30

Vaata treilerit!

Head Uudised GoodNews