1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TOP 10 populaarsemat The Neighbourhoodi lugu!
TOP 10 populaarsemat The Neighbourhoodi lugu!

TOP 10 populaarsemat The Neighbourhoodi lugu!

USA alternatiivrock`i viljelev bänd The Neighbourhood loodi augustis 2011 Newbury`s, Californias. Esimene täispikk album “I Love You” nägi ilmavalgust  pärast kahte tegevusaastat. Album debüteeris Billbord 200 edetabelis 39. kohal, aga juba mõne kuu pärast saavutas laul “Sweater Weather” ennenägematu populaarsuse. Bändi liikmed on lapsepõlvesõbrad, kõik nad kasvasid üles naabruskonnas. Solist Jesse Rutherford on erakordselt karismaatiline, teda nimetatakse tihti ümbersündinud Kurt Kobainiks. Muuhulgas on grupil läbimõeldud ja väga kontseptuaalne visuaalne stiil. Mustvalge fotomotiiv ja videoklipid on omal moel saanud nende visiitkaardiks.

“The Neighbourhood” muusikat on raske määratleda ühe stiilina. Seda võib nimetada nii dark-pop`iks kui Indie-rockiks. See on segu indie, pop, hip-hop, r’n’b ja alternatiivsetest kitarrimeloodiatest.

Bändi 10 populaarsemat lugu:

  1. A little Death

A Little Death on teine singel nende plaadilt Thank you, mis sisaldab ka laulu Let it go. See on laul seksist, kirest  ja igatsusest olla koos kellegagi, kes viib su nii lähedale surmale.

  1. Wires

Selles laulus räägivad Jesse ja bänd oma ansambli loomisest, selle läbimurdest muusikamaailmas, tunnetest sellega seoses. See on samas empaatiline ja dramaatiline, sest jäeti maha need, kes ei suutnud läbimurdeni jõuda ning edu maitsta.

  1. Flawless

Flawless (Veatu) on 8. lugu albumilt I Love You album. Laul räägib armastusest tüdruku vastu, kes on nii veatu, kuid see armastus on nii kirglik ja tugev, et võib muutuda hävitavaks.

  1. How

See on esimene lugu albumilt I Love You. SeIles laulus räägib Jesse spirituaalsusest, jumalast, paludes jumalalt abi oma eluks. Halb elukogemus tõi ta lähemale jumalale, soovides, et tema assistent suudaks hakkama saada halbade inimestega.

  1. W.D.Y.W.F.M.

See on seitsmes lugu albumilt I Love You. Lugu räägib suhetest ja lahkuminekust, kirjeldades tüdruku silmi ja tundeid, teades, et midagi on valesti. Laulja räägib oma meeltest, kaleidoskoopilisest seisundist, kuhu ta on jõudnud, oma hullumeelsusest vaimuhaiguseni välja.

  1. Let it go

See on albumi I Love You viies lugu, mis on kirjutatud bändiliikmete Jesse, Jeremy, Zachary, Bryan ja Mike`i poolt. Bändi elu keerleb oma kindlas rutiinis ja linnakäras. The about group general behavioral attitude related routines, city life, and other things. Jesse Rutherford laulab sellest, kuidas on mõtet lasta asjadel vahel lihtsalt minna. Ta usub andestusse, kuid ei unusta halbu asju, mis temaga on juhtunud. Laul räägib suhetest ja suhtlemisest.

  1. Female Robbery

“Female Robbery” on üks esimesi laule bändi debüütalbumilt I am Sorry ja samuti on see laul albumil I Love You. Müstilised sõnad ja tõlgendused mis algavad abi, armastuse või millegi leidmisega, mida ta on otsinud ja lõpetab laulu “Me läheme surema”.

  1. #icanteven

See laul on järjekorras 12-s nende kõige viimaselt 2014 mix-tape albumilt French Montana. Laulja Jesse Rutherford vokaali muudeti pärast seda, kui ta sai teada, et tema tüdruksõber on teda petnud. “Mul oli teine hääl, aga see ei meeldinud mulle. Pärast petmist läksin ma tagasi stuudiosse ja me muutsime vokaali ümber“.

  1. Afraid

Laul räägib bändi solist Jesse Rutherford`ist, kes soovib olla ainulaadne inimene ja keda ei huvita olla keegi teine või loovutada oma positsioon kellelegi teisele. See laul peegeldab tema isikupära ja uhkust, keeldudes oma ellu laskmast inimesi, kes teda vihkavad või talle valetavad.

  1. Sweater Weather

Bändi liikmed Jesse James Rutherford, Zachary Abels ja Jeremy Freeman kirjutasid selle laulu koos. See laul räägib mehest, kes seisab Californias mererannas,  kasutab kampsuni varrukaid soojasaamiseks ja tüdruksõbraga vallatlemiseks. Laul kirjeldab armastust, teineteisest eemaldumist ja taaskohtumist külmas ilmas. Sweater Weather on heaks näiteks ansambli instrumentaalsest stiilist albumil “I Love You”, mis jõudis USA-s Alternative Song Chart ja TOP 10 Pop Rock Songs aastal 2013. See on ideaalne suve- soundtrack, mis loob hea tuju. Sony Music Entertainment, Colombia Recordsi osakond, tegi sellest muusikavideo.

Monika Kuzmina Peatoimetaja