1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. TREILER I Välja müüdud Depeche Mode’i kontsertfilm sai lisalinastuse
TREILER I Välja müüdud Depeche Mode’i kontsertfilm sai lisalinastuse

TREILER I Välja müüdud Depeche Mode’i kontsertfilm sai lisalinastuse

Eesti inimesed tõestasid, et Depeche Mode on siiani vägagi populaarne, sest kontsertfilmi linastus Coca-Cola Plazas müüdi täielikult välja. Fännide rõõmuks on kino lisanud lisaetenduse ka järgmisesse nädalasse. Lisaseanss toimub 28. novembril kinos Coca-Cola Plaza kell 19.30.

Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod selgitas, et tänasele kontsertfilmi linastusele on küll veel vabu kohti Tartu Ekraan kinos ja Viljandi Centrumis, kuid Coca-Cola Plaza kaks saali müüdi juba mõne aja eest täielikult välja. „Meil õnnestus Tallinnasse saada nüüd juurde ka üks lisalinastus järgmise neljapäeva peale, aga ka sinna ostetakse kohti päris usinalt. Pea pool saali on juba broneeritud,“ märkis Novod.

Depeche Mode andis 2017. ja 2018. aastal ülemaailmse turnee Global Spirit Tour käigus enam kui 3 miljonile fännile kokku 115 kontserti. Režissöör ja auhinnatud filmitegija Anton Corbijn pani ansambli tegemistest ning nende muusika mõjust fännidele kokku ainulaadse kontsertfilmi, mis annab rabavalt edasi kontsertide energia, efektsed show-elemendid ning fännide sügavad emotsioonid.

„Filmi eristab teistest sarnastest kontsertfilmidest just see, et bändi ja nende muusikat näidatakse peamiselt kuue Depeche Mode’i fänni silmade läbi. Neis rulluvad lahti sügavalt emotsionaalsed lood,“ selgitas Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Bändi mõju näitab kasvõi see, et ka ju Tallinnas on nende nimeline baar.“

Film heidab ainulaadse pilgu muusika hämmastavale väele rajada kogukondi, aidata ületada inimeste vahelisi vastasseise ja luua suhteid. Kunstipäraselt filmitud ja oskuslikult kokku lõigatud filmis „Depech Mode: Spirits in the Forest“ põimitakse Berliini kuulsal Waldbühnel filmitud turnee viimaste ülesastumiste muusikaelamused kokku intiimsete dokumentaalkaadritega fännide kodulinnadest erinevates maailma paikades.

Head Uudised GoodNews