1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Tropicana muutis suve veel kuumemaks!
Tropicana muutis suve veel kuumemaks!

Tropicana muutis suve veel kuumemaks!

Foto: Allar Tiisler

24. augustil leidis Klubis Teater aset eksootiline ja kuumavereiline üritussari Tropicana.

Temperamentne ja kirglik pidu Tropicana viis külastajad sellel õhtul puhkusele otse palmide alla – pakkudes Dmitri Kurilovi poolt kaasakiskuvat ja energilist showd! Kuumi ladina rütme tõi külastajateni DJ Sonic.

Nappides rõivastes tulisilmsed latiinad pakkusid kirglikku vaatemängu ka kõige nõudlikumale silmale ning kuuma atmosfääri aitasid jahutada Bacardi tüdrukud, kes pakkusid hilisõhtust varahommikuni külalistele kingitusi, üllatusi ja maitsvaid kokteile.

Tropicana on üritus, mis toob suve tagasi ja muudab seda veelgi kuumemaks ja eksootilisemaks! Sel peol kütavad kirgi kõige temperamentsemad tantsijad ja kõige kaasakiskuvamad särtsakad rütmid. Järgmine Tropicana leiab aset juba septembris,  kuid sellel reedel 30. augustil ootab Klubi Teater kõiki suurejoonelisele Hooaja Avapeole, kus tõeline pidu alles algab ja võimalus näha uskumatut muudatust, mis toob külastajateni veelgi suursugusema ja kaunima Klubi Teatri, mille dekoratsioonid ja uued sisustuselemendid viivad külastajad tagasi barokk ajastusse. Laupäev 31. August, on naistel kalendrisse alati märgitus kui Buduaar Girls Night, kus kaunimad meestantsijad lahutavad meelt ja naised külvatakse üle uhkete kingitustega!

GALERII
Fotod: Allar Tiisler

Head Uudised GoodNews