1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tšellokvarteti C-JAM annab suvekontserdi Löwenruh pargis
Tšellokvarteti C-JAM annab suvekontserdi Löwenruh pargis

Tšellokvarteti C-JAM annab suvekontserdi Löwenruh pargis

C-JAM

2013. aasta suvekuudel korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus Löwenruh pargis SUMEDATE SUVEÕHTUTE MUUSIKA kontserdisarja.

24. juulil kell 19.00 kutsutakse kõiki meeleolukale C-JAM tšellokvarteti suvekontserdile.

C-JAM koosseisu kuuluvad:

Pärt Tarvas (ERSO kontsertmeister/ soolotšellist)
Levi-Danel Mägila (ERSO, Tallinna Keelpillikvartett, Ansambel U:)
Margus Uus (ERSO)
Andreas Lend (ERSO, Keelpillikvartett Prezioso)

Tšellokvartett C-JAM on unikaalne kooslus muusikutest, kes ei karda avardada piire ja püstitada endale enneolematuid väljakutseid. Tšellokvartetis on ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline big-band, metalne ja kaasakiskuv rock-muusika, tundlik ning emotsionaalne tšellokõla. C-JAM repertuaari kuuluvad selliste heliloojate teosed nagu Händel, Brahms, Wagner, Popper, Lloyd Webber, Johann Strauß, Lennon/ McCartney, Anderson/ Ulveus,Rein Rannap, Valgre jne ning seaded ansamblite Bon Jovi, AC/DC, Boney M., Status Quo, Abba, Procol Harum, Queen, Billy Joel, Alice Cooper, ELO, Guns’n’Roses loomingust.

„Kristiine Linnaosa Valitsuse korraldatud sumedate suveõhtute kontserdisari algas 26. juunil ning ühe kuuga on meie kontserdid saavutanud populaarsuse, mis on võrreldav traditsioonilise Kadrioru pargimuusika sarjaga. Kristiine suvekontsertide trumbiks on Eesti parimad esinejad ning see, et need kontserdid on ja jäävad publikule tasuta. Mul on väga hea meel kutsuda kõiki Löwenruh parki ka sel kolmapäeval, kui meile esineb legendaarne C-JAM. Usun, et publik jääb esineja valikuga rahule, sest C-JAM ei jäta külmaks ühtegi kuulajat,“ kommenteerib Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov.

Head Uudised GoodNews