1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TULEMAS! Neljapäeval stardib Tallinna TV-s uus põnev jutusaade “Horisont”
TULEMAS! Neljapäeval stardib Tallinna TV-s uus põnev jutusaade “Horisont”

TULEMAS! Neljapäeval stardib Tallinna TV-s uus põnev jutusaade “Horisont”

HorisontJuba sel neljapäeval saab Tallinna TV ekraanilt näha Revo Raudjärve uut ameerikaliku talkshow formaadis autorisaadet “Horisont”, mis jõuab vaatajateni umbes saja meetri kõrguselt Swissoteli 27. korruselt. Esimesteks saatekülalisteks on olümpiavõitja Gert Kanter ja laulja Koit Toome, kaks 36- aastast edukat Eesti patriooti, kes oma südamelähedase alaga hakkasid tegelema vastavalt 16- ja 17-aastasena.

DSC_0195Kui Horisont on näiline piir kauguses, kus taevas ja maapind paistavad kokku puutuvat, siis meie uues telesaates saavad aga ühe laua taga kokku inimesed, kes tavaelus iga päev omavahel kokku ei puutu,” selgitab saatejuht Revo Raudjärv. “Eristame saates nii näilist kui ka tõelist horisonti, ehk arutleme teemade üle, mis on iga päev silmapiiril, kuid vaatame ka kaugusesse ja mõtiskleme tuleviku üle.”

Koostöös Swissoteliga valminud saates kasutatakse droone, liikuvaid stadycam-kaameraid ja mitmesugust kaasaegset tehnikat. Esimene saade jõuab eetrisse neljapäeval, 24. septembril kell 21.20.

VAATA TUTVUSTAVAID KLIPPE!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews