1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TUNNUSTAGEM TV3 HEATEGEVUSLIKKE ALGATUSI! Väikese Andrease imeline lugu: lootusetus olukorras pisipoisi tervenemine liigutab pisarateni!
TUNNUSTAGEM TV3 HEATEGEVUSLIKKE ALGATUSI! Väikese Andrease imeline lugu: lootusetus olukorras pisipoisi tervenemine liigutab pisarateni!

TUNNUSTAGEM TV3 HEATEGEVUSLIKKE ALGATUSI! Väikese Andrease imeline lugu: lootusetus olukorras pisipoisi tervenemine liigutab pisarateni!

Inglite aegAndreas on väike ajukahjustusega poiss, kelle paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, vaid vanemate tahtejõud andis perele lootust. TV3 heategevussaates “Inglite Aeg” jagas Andreas oma lugu ja 30 000 lahket eestimaalast tulid talle appi. Vähem kui aastaga on poisi paranemine olnud nii jahmatav, et toob isegi pereliikmetele pisarad silma.

Sündides ajukahjustuse saanud poisikese Andrease raviks pidi perekond käima hirmkallis meditsiiniasutuses Ameerikas. Väikemees, kelle paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, ainuüksi vanemate suur tahtejõud hoidis neid tegutsemas. Möödunud aasta lõpus jagas Andrease pere oma lugu TV3-e heategevuslikus laulusaates “Inglite Aeg” ja 30 000 lahket eestimaalast uskusid väikemehe paranemisse ning annetasi tema ravi toetuseks üle 70 000nde euro.

Läbi aegade Eestimaa edukaim heategevussaade „Inglite aeg“ otsib taas eestimaalasi, kelle eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest nad oma jõududega välja ei tule.

Eelmisel aastal õnnestus TV3 saatel „Inglite aeg“ jõulude ajal tänu headele inimestele koguda abivajajate toetuseks rekordsumma – enam kui 210 000 eurot. Üks neist, keda „Inglite aeg“ eelmisel aastal abistas, on Andreas.

VAATA VIDEOT ANDREASE IMELISEST PARANEMISEST!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=670006″]

„Inglite aeg“ otsib ka sel aastal kaasmaalasi, kelleni tuua jõuluime! Kui Sinu või Su lähedaste eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest neil isekeskis on raske välja tulla, siis anna meile sellest teada, saates oma lugu aadressil: aita@tv3.ee või TV3, Peterburi tee 81, Tallinn.

Head Uudised GoodNews