1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3 EKSKLUSIIVNE VIDEO! Dave Benton oma uuest laulust: see on minu armastuse lugu
TV3 EKSKLUSIIVNE VIDEO! Dave Benton oma uuest laulust: see on minu armastuse lugu

TV3 EKSKLUSIIVNE VIDEO! Dave Benton oma uuest laulust: see on minu armastuse lugu

Dave Bentonil on valmis saanud uus singel “Just The Two Of Us — Ainult meie kaks”, mida ta TV3 vahendusel esmakordselt esitles. Muusik tunnistab, et see on tema enda armastuse lugu. “Kui sul on olemas armastus ja õnn, jääb kõik ülejäänu tahaplaanile,” arvab Dave.

“Sellepärast ma laulangi seda laulu nii õnnelikuna,” lisab ta. Dave ja tema abikaasa Maris armusid 20 aasta eest laeval, kus Maris tantsutrupis töötas. Vahepeal viis elu nad lahku, kuni Dave ükskord helistas ja ütles: “Mul on küll taskud tühjad, aga ma armastan sind!” ja Maris vastas: “Ma kartsin, et sa ei ütlegi seda!”

Tantsu- ja fitnessitreenerina töötav Maris Benita ütleb, et nende kahe armastus läheb aastatega üha ilusamaks ja sügavamaks. Dave kannab nüüd, varasema omadisainitud kullast risti asemel, kaelas Marise kingitud talismani, öeldes, et see on tema disainitud ristist ilusam ja sügavama tähendusega. “Ei oleks osanud arvata, et leian elus sellise inimese, sellise armastuse enda kõrvale, kelle jaoks olen vajalik ja kes saab minule toetuda, koos moodustame me terviku,” ütleb Maris Benita. “Oleme nagu kaks pusletükki, need õiged pusletükid.”

Juveliiriks, turundust ja raamatupidamist õppinud Davel on muusika alati esikohal olnud, peale selle armastab ta ka kokata. Kuna Maris on õhtuti trenne andmas, jääbki söögitegemine peamiselt meespoole kanda.

Sel suvel seisab Dave Bentonil ees kontserttuur läbi Eesti mõisate, oktoobris aga toimub 500 külalisega ja punase vaibaga sõprade kohtumine, kus kuldseid hitte esitavad tuntud lauljad ja samuti esinevad tema tütred, kes praegu õpivad Viimsi keskkoolis. Lisa Jennifer tahab edaspidi teisel pool ookeani lavatantsija-koreograafiks õppida, meediast ja kunstist huvituv Sissi Nylia aga kavatseb minna siiski isa teed ja saada lauljannaks. Dave ütleb, et tütrel on oma stiil ja süsteem, kuhu ta püüdleb, ning tal on hääl, karisma ja isikupära. Sissi omakorda räägib, et tema isa on parim isa, kes olla saab, mõnikord küll ka range, kuid mitte kunagi ebaõiglane, ning temalt saab alati nõu ja abi. Lisa Jennifer lisab, et isaga saab alati rääkida nagu sõbraga.

Kuula Dave Bentoni uut laulu!

Head Uudised GoodNews