1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 UUS HOOAEG AVATUKS! TV3 hooaja avavad täna „Krista lood“ ja „Eesti parim pagar“
TV3 UUS HOOAEG AVATUKS! TV3 hooaja avavad täna „Krista lood“ ja „Eesti parim pagar“

TV3 UUS HOOAEG AVATUKS! TV3 hooaja avavad täna „Krista lood“ ja „Eesti parim pagar“

EESTI PARIM PAGAR_TV3_kohtunikud Ants Uustalu ja Angeelika Kang_saatejuh...Täna ootab TV3 kõiki vaatajaid osa saama uue värvika, elurõõmsa, põneva ja innustava hooaja algusest. Ees on suurepärane telesügis, mille avavad Krista Lensini lugudesari ning küpsetamisshow „Eesti parim pagar“.

Kell 20.00 algav „Krista lood“ on uus telesari, kus Krista Lensin toob vaatajateni kaasahaaravad lood, mis on juhtunud Eesti inimestega. Otse tele-eetris saab osa paljudest tõestisündinud juhtumistest, kus täiesti tavalised mehed ja naised on sattunud ettearvamatutesse saatusekeeristesse. Sari kinnitab, et elu on uskumatum kui ükskõik milline väljamõeldis.

Krista_Lensin_TV3 KRISTA LOODKell 20.30 alustab aga uus sari „Eesti parim pagar“, kus asutakse välja selgitama meie väikese riigi parimat koduküpsetajat. Maitsvad koogid, pirukad, struudlid valmivad otse televaatajate ning saatejuhtide Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja silme all. Küpsetisi hindavad elukutselised toiduprofid Angeelika Kang ja Ants Uustalu. Sarjas osaleb kaksteist kodupagarit, kel on vastupandamatu kirg küpsetamise vastu. Võitjat ootab suur tulevik, sest muude põnevate väljakutsete kõrval avaneb talle võimalus anda oma panus ka Hagari tootevalikusse. Igal nädalal pärast saadet jõuab üks saates nähtud küpsetistest ETK kauplustesse müügile, et maiasmokad üle Eesti seda kärmelt maitsta saaks.

„Krista lood“ alustab täna TV3s kell 20.00 ning „Eesti parim pagar“ kell 20.30.

VAATA TV3 UUE SÜGISHOOAJA TUTVUSTUST!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=648985″]

Head Uudised GoodNews