1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Unibet: näosaate soosikud on Jan Uuspõld ja Liis Lemsalu
Unibet: näosaate soosikud on Jan Uuspõld ja Liis Lemsalu

Unibet: näosaate soosikud on Jan Uuspõld ja Liis Lemsalu

Liis Lemsalu  Foto: Anne-Ly Kasesalu
Liis Lemsalu
Foto: Anne-Ly Kasesalu

5. oktoobril algab TV3-s menusaate „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas hooaeg. Euroopa suurimate kihlveokontorite hulka kuuluva Unibeti hinnangul on saate favoriitideks näitleja Jan Uuspõld ning telesaate „Eesti otsib superstaari“ neljanda hooaja võitja Liis Lemsalu.

Unibet hindab Jan Uuspõllu võiduvõimalusi koefitsiendiga 3,50, mis on napilt parem Liis Lemsalust, kelle võidu tõenäosuseks peetakse nelja ühe vastu. Soosikute hulka kuulub ka Uku Suviste (4,50), ülejäänute šansse hinnatakse aga mõnevõrra madalamalt. Nii on Lauri Liivi ja Luisa Värki võidukoefitsient 6,50, Mart Müürisepal ja Kristel Aaslaiul 8,00 ning Marju Länikul koguni 20,00.

„Telesaadete võitjate ennustamine on kihlveokontorites äärmiselt populaarne just seetõttu, et sarnaselt spordile saab neile vahetult kaasa elada, sageli ka pikema perioodi vältel,“ selgitas Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste.

Maruste sõnul pakuvad nii meelelahutus kui ka poliitika spordist vähem üllatusi ning Unibeti koefitsiendid võimaldasid üsna täpselt ette näha nii Oscarite võitjaid kui ka valimistulemusi Tallinnas. Seevastu näosaate lõpptulemuste ennustamist peab Maruste olemasoleva info põhjal võrdlemisi raskeks.

„Meie koefitsiendid võimaldavad küll järeldada, kelle võidu tõenäosus on hetkel kõige kõrgem, kuid paraku pole telesaade veel alanud,“ toonitas Maruste. „Väga keeruline on aga prognoosida, millisele osalejale kandub juba esimese saate järel telepubliku ning kohtunike sümpaatia. Sellest lähtuvalt hakkavad võidukoefitsiendid edaspidi iga saate järel muutuma ning ennustada saab ka väljalangejaid,“ lisas Maruste.

Head Uudised GoodNews