1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Unikaalse tele-eksperimendi “Seotud” Radda: Ma ei osanud tegelikult varem üldse unistada
Unikaalse tele-eksperimendi “Seotud” Radda: Ma ei osanud tegelikult varem üldse unistada

Unikaalse tele-eksperimendi “Seotud” Radda: Ma ei osanud tegelikult varem üldse unistada

Foto: Kalle Veesaar
Foto: Kalle Veesaar

Meile kõigile suure unistajana tuntuks saanud särav ja siiras Radda on vallaline venelanna, kes räägib soravalt eesti keelt. Radda töötas ainulaadse telesaate filmimise ajal suure toitlustuspoe keti värbamisspetsialistina ning salamisi unistas tõelisest armastusest.

Lihtsa olemise ja siirusega inimeste südameid võitnud Radda elab Lasnamäel ja tema suureks kireks on muusika. Ta suhtleb palju nii eestlaste kui ka venelastega ning vabal ajal annab ta lastele klaveritunde.

Radda suureks sooviks on leida endale mees, kellega pere luua.

Uurisimegi Radda käest, kuidas ta unistama õppis, millised tema unistused on ja kuidas need täituvad.

Telesaadet vaadates jääb mulje, et oled suur eesmärkide seadja ja unistaja. Kuidas sa selleni jõudsid? 

Ma ei osanud tegelikult varem üldse unistada. Olin tõeline realist, kes arvas, et tuleb eesmärke saavutada, mitte unistada. Tuli aga välja, et kui ei oska unistada, siis mingi aeg kaovad ka eesmärgid. Ma tänan oma head sõbrannat ning sõpra selle eest, et nad minu jaoks raskel perioodil suutsid mulle selgeks teha, et oskus unistada on väga oluline ning suunasid mind unistama.

Oleme sinu unistustega televiisori vahendusel kursis aga millised nendest unistustest veel täitunud on ja millest unistad praegu? 

Kuna unistamine oli minu jaoks uus tegevus, siis alustasin väiksematest asjadest. Unistasin vajalikest asjadest, mille jaoks ei leidnud varem raha. Edasi läksid unistused suuremaks ning julgesin unistada näiteks reisist. Kõik need unistused täitusid. On veel paar materiaalset asja, mida kindlasti tahaksin lähimal ajal soetada ja olen kindel, et ka need unistused täituvad. Ja loomulikult on minu suurim unistus on kindlasti pere loomine.

Kas unistustel on tõesti kombeks täituda ja kuidas nad siiski täituvad? 

Unistustel on kombeks täituda. Really! Tuleb unistust kogu aeg meeles pidada ning väikeste sammudega liikuda oma unistuste suunas. Kindlasti mitte karta, et midagi ei tule välja – just vastupidi,  tuleb olla kindel selles, et kõik õnnestub. Mind aitas näiteks minu unistuste sein, kuhu ma riputasin oma unistusi kirjeldavaid pilte ning seeläbi nägin neid iga päev.

Mida peaks inimene esimese asjana tegema, kui tal on mõni suurem unistus? 

Esialgu tuleb lihtsalt endale aru anda selle kohta, et kõik meie mõtted on materiaalsed ning inimene on kõigeks võimeline.

Milline on sinu jaoks hea inimene ja kuidas sa head inimesed enda elus oled ära tundnud?

Hea inimene on minu jaoks väärikas, inimlik, siiras, sõbralik, usaldusväärne, hea huumorimeelega ja inimene, kes täidab oma lubadusi ning peab sõna. Hea inimene on südamlik inimene ka siis, kui ta pealtnäha tundub range olevat.

Milline oli sinu jaoks viimane hea uudis, millest kuulsid?

Teade, et sain tööle oma unistuste töökohta. Samuti oli oluliseks ning heaks uudiseks oli see, et sain oma vanematele toreda kingitusega südamest rõõmu valmistada. Üldises mõttes ongi minu jaoks tegelikult kõige paremad uudised need, kui midagi toredat toimub minu lähedaste inimestega.
 
Usutles Monika Kuzmina 

Head Uudised GoodNews