1. Avaleht
  2. Melu
  3. UNISTAD UUEST AMETIST? Veel esmaspäevani saab kandideerida TV3 ilmateadustajaks
UNISTAD UUEST AMETIST? Veel esmaspäevani saab kandideerida TV3 ilmateadustajaks

UNISTAD UUEST AMETIST? Veel esmaspäevani saab kandideerida TV3 ilmateadustajaks

Veel esmaspäevani saavad soovijad kandideerida TV3 „Seitsmeste uudiste“ uueks ilmateadustajaks.

Kõik, kes soovivad saada TV3 „Seitsmeste uudiste“ ilmateadustajaks, on oodatud saatma endast 30-sekundilise video teemal “Miks mina pean saama ilmateadustajaks?” aadressile: uudised@tv3.ee hiljemalt 24.augustiks. Kõigi osalejate seast valitakse välja kümme sobivamat, kes pääsevad edasi teise vooru, kus toimub rahvahääletus. „Seitsmeste uudiste“ uus ilmateadustaja valitakse välja, arvestades rahvahääletuse tulemusi ja teletegijate otsust.

Otsitakse julget, säravat, ladusa eneseväljendusoskuse ja hea diktsiooniga ning väga hea eesti keele oskusega inimest, kel on lai silmaring ning mõnus huumorisoon.

TV3 oli esimene telekanal Eestis, mis tõi 1997.aasta sügisel ekraanile ilmateadustajast diktori; enne seda edastasid ilmainfot EMHI sünoptikud. TV3 ilmauudiseid on aastate jooksul vahendanud Annely Adermann, Irmeli Karja, Sandra Tamm, Riina Solman, Kaia Ferland, Teele Ardel, Maile Meius, Liis Lusmägi, Erkki Sarapuu, Ingrid Teesalu, Juhan Krull, Siret Jakobson, Liis Kliimand, Tanel Lepp jt. Just ilmateadustaja amet on üks neist, mis võib puhuda tuule tiibadesse ka edasisele telekarjäärile!

Lisainfot konkurssi kohta võib leida siit!

Head Uudised GoodNews