1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Ürgmees, Isa ja Vanaisa” ehk Jan Uuspõld oma geniaalsetes rollides täna Kanal 2s!
“Ürgmees, Isa ja Vanaisa” ehk Jan Uuspõld oma geniaalsetes rollides täna Kanal 2s!

“Ürgmees, Isa ja Vanaisa” ehk Jan Uuspõld oma geniaalsetes rollides täna Kanal 2s!

Uuspõld_Monoteater_Yrgmees_3Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile kaheosaline humoorikas erisaade “Ürgmees, Isa ja Vanaisa” ehk Jan Uuspõld oma geniaalsetes lavarollides. Ekraanile jõuavad menulavastuste parimad palad ning Mart Juur uurib Jan Uuspõllult ja teistelt Monoteatri tegijatelt, kuidas see kõik algas ja kuhu välja viib.

Oma hitt-lavastustega tervet Eestit naerutanud Monoteater tähistab viiendat sünnipäeva.

Jan Uuspõllu komöödialavastus “Ürgmees” esietendus täpselt viis aastat tagasi ja muutus hoobilt tõeliseks hitiks. Sellest sai alguse Monoteatri tänini kestev tähelend.

Uuspõld_Monoteater_Isa_2“Jah, pärast esietendust tekkis küll selline mõte, et teoreetiliselt võiks olla nii, et inimesed, kui nad on “Ürgmehe” ära vaadanud, siis peaks hakkama meil lahutuste arv vähenema,” meenutab Jan Uuspõld oma mõtteid sellest, kuidas üks pealtnäha tavaline teatritükk võiks parandada meeste ja naiste vahelisi suhteid ja selgitada sugupoolte erinevusi.

Kas Monoteater oleks üldse sündinud, kui Jan Uuspõldu poleks Draamateatrist välja heidetud? Kuidas jõudis Broadway kõige mängitum monolavastus “Ürgmees” Eestisse? Kas Monoteater oleks täna selline, kui selle juhtimist poleks oma raudsesse haardesse võtnud Karl Kermes? Kas pidudel, suvepäevadel ja pulmades esinemine ehk haltuuraots tuleb kasuks või kahjuks näitlejale?

Hoogsalt humoorikas erisaade “Ürgmees, Isa ja Vanaisa” on Kanal 2s täna kell 20.30, kohe pärast naljasarja “Parim enne”.

Head Uudised GoodNews