1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. USA number 1 DJ Markus Schulz tuleb Eestisse!
USA number 1 DJ Markus Schulz tuleb Eestisse!

USA number 1 DJ Markus Schulz tuleb Eestisse!

Markus_Schulz

Esimest korda esineb Eestis üks populaarseim rahvusvaheline DJ, kuulus raadiosaate “Global DJ Broadcast” juht, muusik ja produtsent Markus Schulz.

Kontserdi peakorraldaja EDM Estonia nihutab piire ning tõstab elektroonilise tantsumuusika lati Eestis veelgi kõrgemale, kui 6. septembril astub klubis Factory teie ette elav legend ja tantsumuusika pioneer, juba 24 aastat muusika produtseerimisega tegelenud USA number 1 DJ – Markus Schulz.

Koos selliste tipp-nimedega nagu Armin van Buuren, Tiesto ja Ferry Corsten võib julgelt ka 39-aastast Markus Schulzi pidada üheks tantsumuusika teerajajaks. Lisaks sellele peetakse teda ka tänu oma singlitele, erinevate festivalide ja klubishowde etteastetele ning oma väga kõrgelt hinnatud raadioshowle „Global DJ Broadcast“ ka üheks peamiseks USA EDM’i revolutsiooni eestvedajaks. Tänu oma suurepärastele muusikalistele oskustele on Markusel õnnestunud koostööd teha ka selliste staaridega nagu Depeche Mode, Madonna, 30 Seconds To Mars ning Fatboy Slim.

Viimase 10 aasta jooksul on Schulz pannud kokku ainult temale omase hübriidse sound’i trance, house ja progressive muusika erinevatest elementidest. 2008. aastal sisenes Markus mainekasse DJ MAG TOP 100 edetabeli esikümnesse, kus järgnevad 4 aastat oma seni kõrgeimal 8. kohal platseerus. Markuse karjäär sai tõelise hoo sisse 2004. aastal, kui ta liitus tantsumuusika ühe kõige suurema agentuuriga David Lewis Productions, mis on koduks väga paljudele tipp-artistidele. Alates sellest ajast on tema osalemine maailma erinevatel festivalidel ja suurimatel klubishowdel rahva poolt ülimalt nõutud ning oodatud. Iga-aastaselt on teda võimalik kohata sellistel festivalidel nagu Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy, Creamfields, Global Gathering, Nature One, Transmission ning otseloomulikult kõikidel suurematel A State Of Trance maailmaturneedel.

Lisaks kõigele on Markus Schulz tuntud oma “open-till-close“ 6-8 tunniste settidega, mida on võimalik eksklusiivselt näha sellistes klubides nagu Space Miamis, Avallon Los Angeleses ning Amnesia Ibizal. Pärast 2013. aasta kurikuulsaid „back-to-back“ sette Ferry Corsteniga teatasid mehed, et astuvad lisaks sooloetteastetele edaspidi üles ka eksklusiivselt kahekesi ning andsid uuele tandemile nimeks New World Punx – projekti on siiamaani saatnud meeletu edu ning enamus showsid on välja müüdud!

Lisaks Schulzile astuvad rambivalgusesse Kolumbiast pärit tõusev täht KhoMha ning Eesti au ja uhkus Beat Service.

Kontserdi peakorraldaja esindaja Tarmo Tammeli sõnul on tulemas üks suurimaid Eesti klubides toimunud showsid. “Toome Factorysse 30m2 LED-ekraane, CO2 kahurid, esmaklassilise lasershow ning otseloomulikult parima valgustehnika koostöös ettevõttega Dream Solutions,” lausus Tammel. “Soovitan seda kindlasti oma silmaga vaatama tulla.”

Markus Schulz esineb 6. septembril 2014 ööklubis Factory, Madara 22A, Tallinnas (www.factorytallinn.com)

Ööklubi uksed on avatud alates kella 22-st kuni 06.00-ni.

Vanusepiirang 18+!

Piletihinnad eelmüügis algavad 15 eurost. Piletid tulevad müügile Gateme ja Piletilevi keskkonda 3. juulil.

VIP-piletid hinnaga 30 eurot (eraldi sissepääs, garderoob, pääs eraldi WC ja baariga VIP-rõdule)
VIP-laudade reserveerimine ja lisainfo: tarmo@edmestonia.com / www.edmestonia.com

Markus Schulz

KUULA MARKUS SCHULZI POPULAARSEMAID LUGUSID! 
Markus Schulz – The New World

Markus Schulz – Do You Dream

Markus Schulz feat. Ana Diaz – Nothing Without Me

Markus Schulz – Rain

Markus Schulz – Tempted

Markus Schulz feat. Khaz – Dark Heart Waiting

Head Uudised GoodNews