1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. UUE AJA STAARID! Roald Johannson alustab saatesarja Eesti internetikuulsustest
UUE AJA STAARID! Roald Johannson alustab saatesarja Eesti internetikuulsustest

UUE AJA STAARID! Roald Johannson alustab saatesarja Eesti internetikuulsustest

roaldi-nadal_uue-aja-staarid_2Tänasest saab taas kaasa elada Roald Johannsoni värvikatele reportaažidele saatesarjas „Roaldi nädal“. Kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile avasaade „Roaldi nädal: Uue aja staarid“, milles saatejuht toob ekraanile värvika valiku Eesti “interneti-sensatsioone”.

Kevadest mõnusa hoo sisse saanud „Roaldi nädal“ jätkab sügisel veelgi entusiastlikumalt tuues ekraanile kirju valiku lugudega Eesti inimestest ja paikadest. Värve kokku hoidmata kajastatakse nii põnevaid kurioosumeid kui ka tavaliste inimeste muret, rõõmu, ängi ja ekstaasi.

roaldi-nadal_uue-aja-staarid_19Hooaja avasaateks on Roald Johannson otsinud välja Eesti inimesed, keda võib kirjeldada kui kohalikke interneti-sensatsioone. Nende elu on avalikult kõikidele nähtav ja mitte ainult, neil on tuhandeid fänne, kes ootavad uut pildiklõpsu või videopostitust. Uue aja meediastaaridega kohtudes üritab saatejuht selgitada välja selle nähtuse fenomeni, aga paneb endalegi kõrva taha mitu kasulikku nõuannet. Kas veebis kuulsaks saamiseks peab üldse midagi oskama või piisab sellest, et oled sina ise?

roaldi-nadal_uue-aja-staarid_11

„Roaldi nädal: Uue aja staarid“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Kuldvillaku“ uue hooaja algust

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=46254&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews