1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Uuenenud „Kolmeraudne“! Avasaate päevakajalise huumorinurga avab Tõnis Niinemets
Uuenenud „Kolmeraudne“! Avasaate päevakajalise huumorinurga avab Tõnis Niinemets

Uuenenud „Kolmeraudne“! Avasaate päevakajalise huumorinurga avab Tõnis Niinemets

Mihkel-Raud-Kolmeraudne“Kolmeraudne” alustab täna oma kevadhooaega uuendustega: saade algab senisest tund varem, kell 21.35, kestab kauem. Saates on rohkem intervjuusid ja muusikat ning uue huumorirubriigina stand-up-koomiku esinemine päevakajalistel teemadel, samuti on saatel salapärane staartviitija.

Kas Mailis Reps peab tagasi astuma, nagu nõudis Jürgen Ligi? Keskerakondlane Reps ja reformierakondlane Ligi räägivad olukorrast riigis, kus vasakjõud kukutasid pikaajalise paremvalitsuse opositsiooni.

Kas Eesti ajakirjandust saab usaldada? Debatis ajakirjanduse usaldusväärsusest räägivad portaali Objektiiv tegevtoimetaja Varro Vooglaid ja rahvusringhäälingu veebiuudiste peatoimetaja Anvar Samost traditsioonilisest ja alternatiivsest meediast, ajakirjanduse kallutatusest ja valeuudiste levikust.

Kas vabariigi aastapäeva kontsert oli liiga masendav? Kultuuriminister Indrek Saar ja LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg võtavad jutuks kriitika vabariigi aastapäeva kontserdi liigse morbiidsuse suhtes ning arutlevad, kui rahvalik peab olema vabariigi aastapäeva tähistamine ning teised ametlikud kultuuriüritused.

Veel intervjueerib Mihkel Raud aasta meelelahutajat Tõnis Niinemetsa, aasta meesartisti Karl-Erik Taukarit ning “Eesti laulu” konkursi finaliste Hugo Martin Maasikat, Karl-Kristjan Kingit ja Maian Lompi.

Tuliuue huumorinurga avab Tõnis Niinemets.

Muusikat teevad tänases “Kolmeraudses” Karl-Erik Taukar Band ning Whogaux & Karl-Kristjan feat. Maian (Eesti Laulul üllatuslikult edukaks osutunud kollektiiv), kes saate lõpus esitavad ka värske versiooni ühest igihaljast Eesti eurolaulust.

Vaata treilerit!

Head Uudised GoodNews