1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uus armastussari “Taltsutamatu süda” algab täna Kanal 2s
Uus armastussari “Taltsutamatu süda” algab täna Kanal 2s

Uus armastussari “Taltsutamatu süda” algab täna Kanal 2s

Taltsutamatu süda, fotod Kanal 2 promomaterjal (18)Täna kell 17 jõuab Kanal 2 ekraanile 2013. aastal televalgust näinud uus armastussari “Taltustamatu süda”. Hingematva tuhkatriinuloo keskmes on kitsastes oludes elav harimatu kaunitar, kelle päästjaks osutub kohalik rantšopidaja. Kui nad aastate pärast taas kohtuvad, ei ole mehel aimugi, et see edukas ärinaine on toosama lihtsameelne plika, kellesse ta kunagi armus.

“Taltsutamatu süda” on uus armastussari ilusast ja metsikust, kuid väga kitsastes oludes elavast Maricruzist, kes armub kohalikku rantšopidajasse Octaviosse. Metsik Maricruz elab oma vanaisa ja kurt-tumma kasuõega lagunevas onnikeses imekauni looduse keskel. Mehelik ja õiglane Octavio on aga lähedal asuva rantšo pärija. Just need kaks südant kohtuvad, armuvad ja saavad veeta põgusaid õnnehetki päevani, mil saatus nad lahku viib.

Taltsutamatu süda, fotod Kanal 2, promomaterjal (4)Kuid elu teeb oma keerdkäike. Pärast Octavio lahkumist otsustab Maricruz oma isa suurlinna otsima minna. Maricruz leiab eest heategija, kes teda kasvatab, harib, annab talle uue nime ja teeb temast ärinaise, kelle ees on peagi pool maailma põlvili. Alandus muutis Maricruzi tugevaks, ebaõiglus vapraks, valu raevukaks ja kirg naiselikuks. Üksnes tõeline armastus võiks taltsutada tema metsikut südant…

Päeval, mil Octavio satub juhuse läbi kaunisse hotelli, ei suuda ta oma silmi uskuda. Selle rikka firma omanik on nii äravahetamiseni sarnane tema kunagise armastatu – metsiku ja taltsutamatu Maricruziga.

Verivärske armastussari “Taltsutamatu süda” on Kanal 2s alates tänasest argipäeviti kell 17.

Head Uudised GoodNews