1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uus draamasari „Tehisintellekt“ esilinastub täna FOX kanalil
Uus draamasari „Tehisintellekt“ esilinastub täna FOX kanalil

Uus draamasari „Tehisintellekt“ esilinastub täna FOX kanalil

Tehisintellekt

Eesti televaatajateni jõuab USA-s televaatajate rekordeid purustanud draamasari „Tehisintellekt“ (Intelligence), mis esilinastub FOX telekanalil 25. veebruaril kell 20.00.

Uues draamasarjas lahendab ülivõimetega peaosaline Gabriel Vaughn (Josh Holloway) USA valitsuse toel keerulisi juhtumeid ja püüab tabada ohtlikke kurjategijaid. Laiemale vaatajaskonnale on peaosaline saanud tuntuks sarjast “Teadmata kadunud“ (Lost) salapärase Sawyerina, kuid uues sarjas kehastab Holloway supervõimetega agenti, kelle ajju on paigaldatud põhjalike luureandmete ja salajase informatsiooniga mikrokiip. Kuritegusid aitab lahendada Vaughni imeilus paarimees Riley Neal (Meghan Ory), kes on mänginud ka telesarjas „Elas kord“ (Once Upon a Time).

MARG HELGENBERGER, JOHN BILLINGSLEY, MEGHAN ORY, JOSH HOLLOWAYSari avab tulevikumaailma, kus tehnoloogia on haaranud meie üle võimu ja meid juhivad inimeste endi leiutatud masinad. Tehisintellektil on ainukesena maailmas võimalus tänu ühendusele ülemaailmse infovõrguga saavutada võim tehnika üle ja püüda kinni kõige salakavalamad kurjategijad. Sarjas teeb Marg Helgenbergeri rollis kaasa ka populaarsest krimisarjast CSI Kriminalistid (CSI Criminals) tuntud Lillian Starnd.

Sarja esimeses osas röövitakse Tehisintellekti ajus paikneva superkiibi looja ja mees tuleb leida enne, kui see tehnoloogia satub valedesse kätesse. Ülivõimetega Gabriel Vaughn pääseb ligi kõigile andmetele ja häkib sisse luureinfosse, et Ameerikat vaenlaste eest kaitsta.

Uus seriaal koosneb 13 episoodist ja jõuab televaatajateni igal teisipäeval kell 20.00 FOX telekanalil.

Uue seriaali tutvustusvideo on nähtav SIIT!

Head Uudised GoodNews