1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Uus ja värske ansambel Hurax avaldas debüütsingli “Mõistatus” koos muusikavideoga
Uus ja värske ansambel Hurax avaldas debüütsingli “Mõistatus” koos muusikavideoga

Uus ja värske ansambel Hurax avaldas debüütsingli “Mõistatus” koos muusikavideoga

Eesti muusikamaastikule on tekkinud uus ja värske ansambel Hurax. Eestikeelset rokkmuusikat viljelev 4-liikmeline bänd üllitas oma esimese singli “Mõistatus” koos muusikavideoga.

Bändi eesmärgiks on pakkuda uut ja värsket muusikat, jõuda võimalikult paljude kuulajateni, suurendada tuntust ning muidugi esineda, esineda, esineda!

“Mõistatus on lugu, mis on kirjutatud elust enesest. Meil kõigil on olnud see keegi – see mõistatus. Pange tähele inimesi enda ümber ning kui paljuks teie nimel valmis ollakse,” sõnab bändi laulja ja loo autor Ragnar Huoponen.

Mõistatus on lugu, mis on kirjutatud elust enesest. Meil kõigil on olnud see keegi – see mõistatus.

Hurax viljeleb meloodililst, kaasahaaravat, tunnetest nõretavat popprokki. Bändi trummari, Raul Kalda, sõnul on Huraxi näol tegemist energiast pakatava bändiga, kes teab väga hästi, millisel stiilipositsioonil ta Eesti muusikamaastikul paikneb – seal kusagil Shanoni ja jaagupkreemliku võluva häälekärina vahel.

Esinemisküpsust näidati 13.- ja 14.aprillil Sõpruse Puiestee kontsertide soojendajana Tartus ja Tõrvas ning 14. aprillil veel Järva- Jaanis, sealsel Kevadrockil.

Aprilli keskpaigas anti raadiotes Elmar ning Kesk-Eesti Tre, esimesed intervjuud. 18. mail on Huraxit võimalik näha ETV hommikutelevisioonis “Terevisioon”.

VAATA UUT MUUSIKAVIDEOT!

Head Uudised GoodNews